Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník support do R&D (elektro)

více o nabídce >>

V oddělení fyzioterapeutického vývoje pracujeme na unikátním přístroji. Přístroj se bude používat k léčbě poruch prokrvení končetin. Pokud Tě zajímá práce na projektu s přímým dopadem na zdraví pacientů, jsi na správné adrese. Na čem s námi budeš pracovat: Spolupráci na vývoji přístroje s ostatními členy týmu (HW, SW, testing, mechanika, …). Montáži a úpravě prototypů zařízení. Měření elektrických veličin (použití voltmetru/ampermetru). Propojování vodičů (kabeláž).

Co ideálně potřebujeme: Technicky zaměřené VŠ studium (elektro, mechanika, mechatronika…). Kritické myšlení, smysl pro detail a aktivní zájem o techniku. Manuální zručnost. Chuť na sobě dál pracovat a učit se. Docházku cca 16 hodin týdně. Co by bylo úplně skvělé (co je výhodou): Základy nějakého programovacího jazyka. Základy elektroniky/bastlení.

Co ti na oplátku nabídneme my: Být u zrodu unikátních technologií pro medicínu. Možnost neustále se učit a rozvíjet. Skvělé a zkušené kolegy, kteří Ti rádi poradí. Dlouhodobou brigádu s výhledem práce na HPP a relevantní praxi při studiu. Flexibilní pracovní dobu. Výbornou dopravní dostupnost (2 zastávky od metra Dejvická).


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4413958     Vloženo: 07.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí