Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Organizátor/ka v zábavním areálu

více o nabídce >>

Sháníš zajímavou a časově flexibilní práci? Do našeho týmu organizátorů sháníme posily. Popis pozice: Organizátor má na starost přípravu vybavení, uvítání skupiny, vysvětlení bezpečnostních a herních pravidel, zajištění průběhu herních scénářů a následné uvedení vybavení a hřiště do původního stavu. Nemusíš se ničeho bát, všechno ti ukážeme. Kde?  Náš areál se nachází v Praze 5, ulice Výpadová (10 minut od centra). Přímo k nám jezdí autobus 246 nebo 247 – zastávka Přístav Radotín. Nebo můžeš jet ze Smíchovského nádraží linkami: 129, 241, 317, 318 a 321 – zastávka Lahovičky (odtud 6 minut pěšky).

- 18+ let - zvládnout docházet na dopolední směny alespoň jeden den v týdnu Po-Pá!! - hovorovou znalost angličtiny (znalost dalšího jazyka vítána) - spolehlivost, dochvilnost - v odpovědi na inzerát zašlete svoje CV Předchozí zkušenosti nejsou potřeba - jde ale především o to být učenlivý, komunikativní a vystupovat přátelsky.

- časově flexibilní brigáda - pokud si směny nedomluvíš, plyne z toho pouze to, že si tolik nevyděláš - práce venku na čerstvém vzduchu - plat 130-210 Kč/hod + bonusy + dýška - zlepšení se v komunikaci s lidmi (v češtině, angličtině aj.) - příležitost získat zkušenosti v oblasti řízení lidí a organizaci sportovních a společenských událostí - ideální pro budoucí učitele, manažery atd. - možnost dlouhodobé spolupráce - spoustu jedinečných zážitků při organizování - příležitost naučit se spoustu nových věcí - nejen v rámci organizování, ale třeba i na baru nebo s nářadím - sleva 25 % na naše aktivity pro zaměstnance Tak neváhej a přidej se k nám!


Mzda:130 - 210 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 4570152     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí