Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Praha 3 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

IT specialista

více o nabídce >>

Hledáme IT specialistu se znalostmi a zkušenostmi v oblasti správy IT infrastruktury, sítí a poskytování IT podpory. Náplní práce bude nejen zajištění provozu interní IT infrastruktury a uživatelů, ale i spolupráce na rozvoji a vytváření nových řešení. Dále pak správa koncových zařízení — PC, notebooky, tisková řešení a komunikace a podpora uživatelů, řešení požadavků, servis u klientů.

Oceníme zkušenosti s Windows servery, VMWare a MikroTikem a zároveň hledáme kandidáta, který se aktivně zajímá o rozvoj nových IT řešení a technologií. Součástí pozice bude určitě možnost poskytování školení směrem k uživatelům, včetně budování znalostní báze.

V případě zájmu se lze podílet na procesu tvorby multimediálního obsahu — natáčíme různé debaty, pořady i vysíláme živě různé akce, a to až na pěti kamerách najednou :).

RTMP, MS 365, vMix, Active Directory, VMware, Veeam, Windows Server, Share Point, PowerShell, Teradek, MikroTik, Intune, IIS, VPN, TS, LDAP, SMTP, Azure

Hledáme osobu se zkušenostmi v oblasti IT a administračních nástrojů, jako je Microsoft 365 a Google Suite. Vhodný kandidát by měl být schopný po zaučení zajistit základní IT podporu u klienta a spolu s kolegy se pak podílet na dalším SW/HW rozvoji. Dále pak například i sestavit počítač, vyměnit baterii v notebooku, troubleshootovat nefunkční tiskárnu.

Nabízíme možnost flexibilního rozvržení práce, stabilní zázemí zavedené společnosti s mnohaletými zkušenostmi i možnost vlastního rozvoje.

Nezapomeňte přiložit své CV i s případným krátkým popisem Vašich představ o budoucím rozvoji :-)

Těšíme se na Vaše přihlášky!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 3
ID inzerátu: 4412655     Vloženo: 05.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí