Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Příprava veganského nemasa v rostlinném podniku Mooi - vhodnější pro muže

více o nabídce >>

Jsme mooi - malé bistro s velkými ideály a v ČR s ojedinělým konceptem rostlinného bistra. “Approved by the future” tento náš slogan nejlépe vystihuje, proč to děláme. Pro naší pražskou pobočku v Domě Černá labuť v centru Prahy nyní hledáme nové kolegy. Hledáme kolegu na přípravu našeho originálního Nemasa. Láká tě brigáda v rostlinné gastronomii, ale chceš být radši v kuchyni, než v kontaktu se zákazníky? Máme pro tebe klidnější pozici v zákulisí Mooi. Jedná se o práci 2-3 dny v týdnu. Pozice je vhodnější spíše pro muže kvůli hmotnosti některých balení s ingrediencemi. Nástup ihned nebo v nejbližších týdnech.

Pokud by ses k nám chtěl/a přidat, bude skvělé, když se najdeš v následujícím: - Chceš pracovat v gastronomii, umíš komunikovat a chceš, aby tvoje práce měla hlubší smysl. - Zajímáš se o ekologii a životní prostředí. Není ti jedno jaké jaké dopady má živočišná výroba na planetu. - Rád/a by jsi pracoval/a ve firmě, kde nebudeš jen jeden z mnoha, ale tvé nápady budou vítány a majitelé tě budou brát jako partnera. - Chceš pracovat v centru Prahy na skvěle dostupné adrese - Jsi spolehlivý a máš pozitivní přístup. - Ideálně hledáme časově flexibilního studenta či studentku VŠ - Nástup ihned - Zkušenosti z brigády v gastronomii (z kuchyně) je výhodou. - Platný zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství (zákonná podmínka).

- Mzda 110 - 130 Kč/ hod a férové jednání - Dlouhodobá brigáda - Dohoda o provedení práce - Jídlo na směně za výrazně zvýhodněnou cenu


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:1

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 3889771     Vloženo: 14.06.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí