Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Pohořelice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kontrola kvality výrobků

více o nabídce >>

Příležitostná dlouhodobá brigáda pro zájemce od 18. let u výrobců komponentů pro automobilový průmysl na pozici kontrolor/ka kvality výrobků na jižní Moravě, především oblast Hustopeče, Břeclav a Pohořelice. Jedná se o zrakovou kontrolu, třídení a drobné opravy. Pracuje se většinou ve stoje na osmihodinových směnách ranních nebo odpoledních od pondělí do pátku. Měl/a byste být manuálně zručný/á, výhodou, ale ne podmínkou, je časová flexibilita a aktivní řízení auta. Doprava na pracoviště je možná s kolegy nebo hradíme jízdní výlohy. Získané informace o Vaší osobě bude zpracovávat jen naše společnost: Enter-Prise Sorting, s.r.o., za účelem dosazení vhodného kandidáta na inzerovanou pracovní pozici, a to pouze po dobu trvání výběrového řízení.

- min. 18 let - dobrý zdravotní stav (slabší brýle nejsou překážkou) - smysl pro detail a odpovědnost - manuální zručnost

jistou práci, odpovídající výdělek, férové prostředí, praxi v atraktivním oboru a třeba i práci na hlavní prac. poměr. Zájemci o brigádu pošlete svůj aktuální životopis nebo se krátce popište a uveďte, od kdy byste mohli nastoupit a jak často pro nás pracovat.


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:5
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Pohořelice
ID inzerátu: 3304371     Vloženo: 16.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí