Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Správa a tvorba www stránek, SEO optimalizace

více o nabídce >>

Hledáme šikovného brigádníka, který se rád věnuje tvorbě obsahu a má zkušenosti s webovými stránkami. Jako obsahový specialista budete zodpovědný za plnění a aktualizaci obsahu našich nových webových stránek. Vaše hlavní úkoly budou: - Tvorba a redakce textů pro jednotlivé stránky webu - Vytváření nových stránek dle potřeby - Vkládání, úprava a optimalizace obrázků - Pravidelné aktualizace obsahu dle pokynů týmu - Upravování a optimalizace SEO prvků (titulky, popisky, klíčová slova) - Spolupráce s ostatními členy týmu při tvorbě a realizaci obsahových strategií - Práce s AI, překlady pro jazykové mutace webu.

- Zkušenosti s tvorbou obsahu pro webové stránky - Dobrou znalost českého jazyka (psaní bez gramatických chyb) - Schopnost pracovat samostatně i v týmu - Kreativitu a smysl pro detail - Orientaci v oblasti SEO (není podmínkou, ale výhodou)

- Možnost práce na zajímavém projektu v mladém kolektivu. - Práci na DPP nebo DPČ s flexibilními pracovními hodinami (možnost dohody o konkrétním rozsahu) - možnost dlouhodobé spolupráce jak o prázdninách, tak i při studiu - Zajímaví finanční ohodnocení


Mzda:150 - 200 Kč/hod.
Počet míst:1

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4405869     Vloženo: 27.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí