Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka angličtiny Brno a okolí

více o nabídce >>

Rozšiřujeme náš tým jazykových lektorů a pokud chcete být jeho součástí, dejte nám o sobě dát vědět. Hledá profesionální lektory anglického jazyka a rodilé mluvčí pro výuku v Brně a okolí. Výuka probíhá jak v našich prostorech, stejně tak i u klientů dle aktuální potřeby. Zpravidla na základě konkrétních poptávek s klienty řešíme obsah a formu ve spolupráci s lektory. Tedy hledáme zejména ty, kteří chtějí opravdu druhým pomoci v rozvoji jazyka, vyjdou vstříc různým požadavkům. Možnosti výuky jsou různé pro všechny věkové kategorie od 3 let až po seniory. Naše společnost Dialect si zakládá na kvalitě poskytovaných služeb. Pokud je i pro Vás dobře odvedená práce, která dává smysl a přináší výsledky důležitá, rádi Vás poznáme a probereme možnou spolupráci.

Co musíte splňovat: - aktivní přístup k výuce - komunikační dovednosti a lidský přístup - schopnost kooperace - spolehlivost a seriózní vystupování - výborné komunikační a prezentační dovednosti - výbornou teoretickou a praktickou znalost jazyka - spolehlivost a samostatnost - časovou flexibilitu Výhodou bude, pokud máte: - VŠ vzdělání - lektorský certifikát - zkušenosti s výukou - jazykový certifikát na úrovni C1/C2 (podle SERR)

- osobní a profesní růst - flexibilní pracovní doba - nástup možný ihned - finanční odměna dle domluvy - získání nových zkušeností, kontaktů - podpora vzdělávání a rozvoje lektorských dovedností - tréninky a workshopy během roku - zázemí stabilní firmy a dlouhodobou spolupráci i na dalších projektech - rodinné pracovní prostředí s motivujícím přístupem - vybavené lektorské zázemí přímo v prostorech firmy - metodická podpora - spolupráce na IČO či DPP


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4170612     Vloženo: 17.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí