Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Masérka v terapeutickém studiu

více o nabídce >>

Do zavedeného studia celostní a tradiční čínské medicíny přijmeme zkušenou masérku na hlavní pracovní poměr. Náplní práce bude provádění meridiánových a rozvolňovacích masáží, přičemž s postupem času a zkušeností se budou rozvíjet i další techniky práce. S klienty pracujeme dlouhodobě a systematicky. Není nutné, abyste dokonale ovládala techniku meridiánových masáží, zaškolíme Vás. Je ovšem potřeba, aby byly splněny základní požadavky (viz níže). Podrobnější fungování studia Vám představíme na pohovoru. Pokud Vás tato činnost zajímá, zašlete nám prosím svůj životopis a příběh, případně důvod, proč se na tuto práci hodíte.

- spolehlivost a pracovitost - empatické cítění - flexibilitu a smysl pro spolupráci - zájem o celostní přístup ke zdraví - masérské zkušenosti a zájem o rozšiřování znalostí - zájem a péče o vlastní zdraví a psychickou pohodu

- zaučení do praxe - kreativní a smysluplnou práci - stálý rozvoj znalostí a dovedností - příjemné prostředí a kolektiv - ranní a odpolední směny - umístění v centru Brna - dobré finanční ohodnocení (vývoj dle zkušeností)


Mzda:120 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3708538     Vloženo: 27.10.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí