Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Znojmo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Barista kavárny - Dottore del caffé - brigáda

více o nabídce >>

Do provozu mini kavárny v nemocnici Znojmo přijmeme baristu /brigádník-brigádnice. Vhodné pro kohokoliv se zájmem o práci s kávou a v malém kolektivu. Zkušenost v oboru není podmínkou. Po úvodním zaškolení probíhajícím v tréninkovém centru Astoria či v Brně na kavárně Sv. Anna Brno , budete připravovat kávu prvotřídní kvality a prodávat doplňkový sortiment a dezerty již na mini kavárně DDC Znojmo. Prodej kávy pouze s sebou. Po skončení provozní doby v 16h probíhá drobný úklid a čištění strojů. Plán směn je k dispozici 7 dní před začátkem nového měsíce na celý měsíc dopředu. Hodina 120 ,- , výplata měsíčně.

milé vystupování , spolehlivost , trpělivost , učenlivost a smysl pro pořádek , přizpůsobivost, dodržování firemních pravidel a standardů při přípravě kávy. Hledáme pouze vážné zájemce, prosím nekontaktujte nás hledáte li pouze krátkodobou praxi. Ceníme si zodpovědnosti .

směny dle požadavků a možností, malý a stálý kolektiv, nenáročné pracovní vytížení firemní oblečení sleva 35% na kávu zkrácený úvazek/ brigáda Vánoční odměny


Mzda:120 - 130 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Znojmo
ID inzerátu: 3809296     Vloženo: 19.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí