Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda na víkend a zavírací směny až za 157 Kč/hod!

více o nabídce >>

Proč jít pracovat do Mekáče v nákupáku? Nákupní centrum v Letňanech je jedno z největších v Praze a to má spoustu výhod. Kdo jezdí MHD, tak má k dispozici dostatek denních i nočních spojů, metro je jen dvě zastávky od nás. A pokud jedeš autem do práce, pak je vždy kde zaparkovat. Když si chceš něco nakoupit, klidně k tomu využij svou pauzu, protože máš vše v dosahu. A po směně můžeš jít rovnou do kina, nebo si zaplavat do bazénu. Jedním slovem komfort :-). Co můžeš od této práce očekávat ? Věř nám, že u nás se nudit nebudeš. Již první den tě naučíme, jak dělat číze, big maca a další sendviče. Na dalších směnách si osvojíš práci na pokladně a načas se také staneš zmrzlinářem. Zkrátka u nás vystřídáš nespočet profesí od příjmu až po výdej objednávek. Když budeš šikovný, brzy můžeš vést i tým kolegů. Odměnou ti bude spokojený zákazník.

Co potřebujeme od tebe? Chceme, aby ses nebál/a komunikovat se zákazníky a kolegy. To nám stačí. Vše ostatní tě u nás postupně naučíme. Hledáme výpomoc hlavně na víkendy a zavírací směny do 22 hodiny.

Co ti nabízíme ? - Nástupní mzdu až 157 Kč/h. - Příplatky za víkendy, statní svátky i noční. - Možnost karierního růstu se zvýšením mzdy o dalších 10 Kč/h. - Po roce dobré práce můžeš obdržet další bonus. - Jsme přímo v OC Letňany, do práce se dostaneš jednoduše. - Staneš se součástí našeho přátelského kolektivu a občas společně něco - podnikneme i mimo práci. Čeká tě tu fajn parta lidí. - Zkušenosti od nás se ti budou hodit do jakéhokoliv dalšího zaměstnání. - Máš možnost si u nás dát stravu s 50% zaměstnaneckou slevou. - Mzda ti na účet přijde nejpozději 10. den v měsíci. - Budeš mít benefitní kartu s kupóny do McDonald's v ČR a k našim partnerům. - Směny si můžeš naplánovat podle tvých možností a podle toho, jak ti to jede do práce.


Nástup:26.03.2024 - 31.03.2034
Mzda:132 - 157 Kč/hod.
Počet míst:15 - 20
Vhodné i pro:MD, Absolventi, i od 15 let

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4570251     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí