Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

VIP OBSLUHA MSLH 2024 O2 ARENA 150 - 180 Kč/h

více o nabídce >>

Davy nedočkavostí šílí, krev v žilách stoupá a pražská O2 arena se natřásá v základech. Jde o všechno! Hledáte jedinečnou příležitost, stát se součástí mistrovství světa v ledním hokeji v legendární pražské O2 areně? Nyní máte šanci! Přidejte se k našemu týmu jako VIP obsluha! Hledáme nadšené a energické jedince, kteří poskytnou prvotřídní servis našim VIP hostům, během tohoto prestižního sportovního klání. Zažijte adrenalin z první řady a buďte u toho, když naše hokejové hvězdy píší historii. Můžete být za týmové číšníky, přátelské barmany, nebo za milé sbx stevardky. Čeká na vás nejen zajímavé finanční ohodnocení, atraktivní odměna, ale také nezapomenutelné zážitky. Pokud máte smysl pro týmovou práci, jste spolehliví, časově přizpůsobivý a máte chuť učit se nové věci, pak je tato příležitost právě to pravé pro Vás! Vhodné k VŠ, SŠ studium, pro OSVČ, při rodičovské, nebo pro kohokoliv, kdo si umí naplánovat svůj čas. MSLH 2024 se hraje od 10.5. do 26.5.

- Přátelské a profesionální vystupování - Schopnost rychle se učit a přizpůsobit se dynamickému pracovnímu prostředí - Základní znalost anglického jazyka je výhodou, ale není nutností - Týmového ducha – jeden za všechny a všichni za jednoho. - Časovou flexibilitu. - Nemáte praxi? –Nevadí, rádi zaučíme. Jsme tu pro Vás!

- Jedinečnou šanci být součástí mezinárodního sportovního eventu. - Vždy připravenou uniformu, lehké občerstvení. - Možnost parkování v blízkosti haly. - Pokračování spolupráce a proměnlivost práce (konference, kongres, koncerty, sportovní akce.) - Výplatu každý měsíc na účet, smlouva na DPP/DPČ. - Motivační složku mzdy (extra odměny za konkrétní akce) - Nástupní mzda 150,- Kč/h TOP AKCE ODPRACUJ 10 DNÍ, Z TOHO 6 PRACOVNÍCH A NAHLAS SI SMĚNU 21.5. Ke svému tarifu získáš nejen příplatky stanovené státem, ale také zaměstnanecký procentuální bonus ve výši 15% a zařazení do slosování o ALZA poukázky v hodnotné ceně. Ještě jste tady? Skvělý, tak neváhejte, napište nám a přijďte na pohovor!


Nástup:01.05.2024 - 31.05.2024
Mzda:150 - 180 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:MD, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4565993     Vloženo: 18.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí