Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Dlouhodobá brigáda v Mekáči až za 145 Kč/hod!

více o nabídce >>

Přijď si vydělat něco navíc a staň se součástí našeho sehraného a přátelského týmu! Směny si plánuješ podle sebe! Pokud jsi např. student, tak ti vyhovíme tvým časovým možnostem. Se mzdou až 145 Kč/hod si přivyděláš třeba na nový mobil či stylový kecky! Co můžeš od této práce čekat? U nás se nudit nebudeš. Již první den tě naučíme, jak dělat číze, big maca a další sendviče. Na dalších směnách si osvojíš práci na pokladně se zkušeným zaměstnancem, kterého máš vždy po ruce! Zkrátka u nás vystřídáš nespočet profesí od příjmu až po výdej objednávek. Když budeš šikovný, brzy můžeš vést i tým kolegů.

Co potřebujeme od tebe? Moc toho opravdu není. Stačí když máš dokončenou základní školu, a chceš si přivydělat. Vše tě u nás naučíme.

Co ti nabízíme? * Dostaneš nástupní nástupní mzdu až 145 Kč/h. * Směny si můžeš naplánovat podle tvých možností. Třeba podle toho, jak ti to jede do práce. * Dostaneš se k nám MHD do 15 minut z Černého Mostu. * Za skvělou práci nebo vítězství v zaměstnanecké soutěži tě odměníme FlexiPassy. * Mzda ti na účet přijde nejpozději 10. den v měsíci. * Když ti práce půjde dobře, brzy povýšíš na pozici s příplatkem 10 Kč/h. * Staneš se součástí našeho přátelského kolektivu a občas společně něco podnikneme i mimo práci. * Zkušenosti od nás se ti budou hodit do jakéhokoliv dalšího zaměstnání. * Máš možnost si u nás dát stravu s 50% zaměstnaneckou slevou. * Budeš mít benefitní kartu s kupóny do McDonald's v ČR a našim partnerům.


Nástup:30.05.2023 - 31.05.2032
Mzda:125 - 145 Kč/hod.
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:MD, Absolventi, i od 15 let

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4407577     Vloženo: 30.05.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí