Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 16 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

OBSLUHA bufetových stolů u VIP cateringu - O2 arena / O2 universum - od 150Kč/h

více o nabídce >>

O2 arena a O2 universum patří k nejmodernějším halám na světě a jsou dějištěm desítek atraktivních sportovních a kulturních událostí.

Hledáš brigádu, která se dá dobře skloubit se školou nebo hledáš přivýdělek ke svojí práci?

Tohle je skvělá příležitost, jak si přivydělat a zároveň být na takých akcích jako je v říjnu NHL, koncerty 50 Cent, Swedish House Mafia, hokejové zápasy Sparty a mnoho dalších úžasných akcí.

KDE NÁM POMŮŽEŠ?

Ve VIP prostorech O2 areny a O2 universa, které jsou hned vedle stanice metra Českomoravská. Zdarma ti zajistíme i parkování v našem parkovacím domě!

CO POTŘEBUJEŠ VĚDĚT:

• Jedná se o jednoduchou práci obsluhy bufetových stolů (doplňování jídla, kontrola čistoty, nandavání pokrmů hostům), pomoc s přípravou našim kuchařům (krájení zeleniny - příprava salátů, servírování na tácy s jídlem apod.) A když budeš chtít a bude Tě to bavit, tak Tě naučíme i připravovat pokrmy jako profesionál :)

• Tvoje práce bude barvitá. Jednou můžeš být přímo v kuchyni a pomáhat našim profíkům s přípravou pokrmů, podruhé doplňovat ovoce k čokoládové fontáně nebo sestavovat stylový burger z trhaného masa přímo před hosty.

• Potřebujeme brigádníky, kteří jsou časově flexibilní. Akce jsou o víkendech, ale i v pracovní dny, ráno, večer... Požadujeme účast alespoň na 5 akcích měsíčně, když budeš moct více, tím lépe. V říjnu nás čeká našlápnutý měsíc plný akcí.

• Na oplátku ti nabídneme férové pracovní podmínky, připravenou uniformu, lehké občerstvení, klimatizované prostředí a výplatu vždy včas na účet s možností navýšení podle zásluh.

Na co se můžeš těšit na pohovoru:

• Uvidíš prostory O2 areny a O2 universa.
• Dozvíš se informace ke smlouvě, co si máš vzít s sebou na akci apod.
• Probereme tvoje časové možnosti ( při zájmu o inzerát nám můžeš napsat, jak by ti brigády vyhovovaly, jestli od rána nebo večer).


Mzda:150 - 180 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4225454     Vloženo: 20.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí