Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Doučování matematiky - úroveň ZŠ, 170 Kč/ hod.

více o nabídce >>

Hledáme brigádnici nejlépe studentku SŠ nebo VŠ (požadavek od rodičů žáků), která zvládne doučovat matematiku na úrovni ZŠ + připravit děti na přijímačky. Požadujeme pravidelnou časovou flexibilitu po-pá, ideálně být k dispozici od 15:00 hod. do 19 hod. (časové možnosti nám napište v odpovědi). Nutné dojíždění za žáky po Praze cca 30 min +/- 10 min. dle vzdálenosti. O víkendu se nedoučuje! Náplň práce: Vaším hlavním úkolem bude doučování MATEMATIKY, úroveň ZŠ a dojíždění za žáky po PRAZE. Doučování probíhá na různých místech v Praze a za žáky je potřeba dojíždět cca 30 min. +/- 10 min. dle vzdálenosti! Komunikovat s námi převážně telefonicky, občas emailem. Doučování 1. žáka trvá dle požadavku mezi 60-120 min. Nepožadujeme odbornou praxi ani vzdělání! Pozice vhodná pro česky mluvící - rodilé mluvčí.

Zvládat matematiku na úrovni ZŠ a připravit k přijímačkám na SŠ a gymnázia! Spolehlivost, trpělivost, dochvilnost, pečlivost a komunikativnost! Časovou flexibilitu (mít čas min. 3x do týdne od 15:00 hod. do 19 hod.). Ochotu dojíždět za žáky po Praze. Jazyk čeština - rodilý mluvčí! Věk ideálně 16-27 let. Čistý trestní rejstřík.

Smysluplnou brigádu (pomáhat dětem s pochopením učiva). Práci s dětmi. Získání nových zkušeností. Poznávání nových lidí. Výdělek dle Vašich časových možností. V případě spokojenosti možnost další spolupráce! Platnou smlouvu: dohoda o provedení práce. Za 60 min. doučování Vám vyplatíme 170 Kč.


Mzda:170 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3149215     Vloženo: 16.01.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí