Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Sháníš si na léto brigádu, ve které bys mohl pokračovat při studiu? (120-130 Kč)

více o nabídce >>

Blíží se prázdniny a chceš si vydělat svoje první peníze? Mekáč je známý skvělou první zkušeností, které budeš moct využít i v životě. Tak na nic neváhej a dej nám o sobě vědět odpovědí na tento inzerát! Rádi si Tě pozveme na pohovor, kde si povíme, co a jak. Pro info, abys věděl/a, která bije: Ze začátku u nás každý začíná v kuchyni, kde naučíme, jak se připravují naše produkty. Je tu i práce s grilem a fritézou. V momentě, kdy si budeme jistí s tím, že to v kuchyni zvládáš a znáš složení našich produktů, ukážeme Ti servis, kde se dostaneš do kontaktu se zákazníky. Budeš jejich objednávky přijímat a vydávat. Samozřejmě Tě nějaký ten úklid nemine. Aby se nám všem lépe pracovalo a zákazníci se u nás cítili dobře, je hlavní mít čisto a uklizeno.

Žádnou praxi nevyžadujeme! Všechno potřebné Tě naučíme. V případě nejasností se stačí zeptat. Bude pouze potřeba ukončenou ZŠ, spolehlivost a smysl pro týmovou práci.

V momentě, kdy k nám nastoupíš, tak očekávej: - nástupní mzdu 120-130 Kč/h dle odpracovaného počtu hodin - možnost kariérního růstu a po roce mít až 140 Kč/h a tím to rozhodně nekončí! - flexibilní plánování směn na týden dopředu! - mzda nejpozději 15. dne v měsíci na účtu - propracovaný školící systém - super kolektiv, se kterým občas něco podnikneme - zaměstnaneckou stravu s 50% slevou - benefitní karta s kupóny do McDonald's v ČR a dokonce i v SK - vstup do pražské ZOO za symbolický poplatek - vstup do řepského sportovního centra zdarma - nápoje během směn také zdarma :)


Mzda:120 - 130 Kč/hod.
Počet míst:15 - 20
Vhodné i pro:i od 15 let, MD

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4164914     Vloženo: 09.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí