Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 22 volných nabídek z lokality Praha 5 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hosteska Praha, i dlouhodobě, Možnost růstu, Řidičák = Velká výhoda

více o nabídce >>

My jsme Fotoveci, máme eshop, prodejnu a krásné kanceláře na Andělu a tohle je náš side projekt Fotospin - 360 Video Koutek. Každý měsíc máme cca 15 výjezdních akcí převážně po Praze s tímto 360 Fotokoutkem a hledáme členy do posádky.

Velkou výhodou je schopnost řídit menší dodávku, ale není to podmínkou. Podmínkou je ale excelentní vystupování, vizáž na úrovni a spolehlivost. Máme tu menší a velmi přátelský kolektiv a hledáme dalšího parťáka do party.

Na oplátku můžeme nabídnout příjemnou párty brigádu, možnost konfigurace směn dle přání. A možnost prohloubení spolupráce. Činnosti v naší firmě se často prolínají a je tu spoustu dalších pracovních příležitostí.

Spolehlivost(!), pečlivost, příjemné vystupování, odolnost vůči stresu. V případě zájmu prosím zašlete životopis bez chyb a s fotkou.

Jsme flexibilní ve všem, můžeme toho spoustu naučit a zároveň se třeba i rádi něčemu přiučíme, pokud máte zkušenosti. Nabízíme velmi dynamické prostředí, fresh team, možnost rozvoje a nebo třeba super teambuilding akcičky.


Mzda:160 - 180 Kč/hod.
Počet míst:3

Lokalita:Praha 5
ID inzerátu: 4592035     Vloženo: 02.05.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí