Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 30 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Nabízíme pracovní příležitost pro řidiče s vlastním autem - 250kč/hod v čistém

více o nabídce >>

Blíží se doba hlavní sezóny a rozhodli jsme se rozšířit náš tým. Hledáte cestu k zlepšení svého života? Staňte se svým vlastním šéfem a získávejte kontrolu nad svým příjmem. Jezdit můžete podle svých časovým možností. Připojte se k našemu týmu řidičů!! Máme pro vás ideální nástroj, který můžete kombinovat se svým stávajícím zaměstnáním. Naši řidiči dosahují výdělků od 180 do 400 Kč na hodinu v čistém (podrobnosti rádi vysvětlíme po telefonu). Průměrný hodinový výdělek se pohybuje kolem 250kč v čistém na hodinu. Ceny zakázek se mění podle poptávky a ta je v sezóně vysoká. Kdo jsme? Jsme tým řidičů, který se věnuje automobilové dopravě, převážíme zákazníky prostřednictvím aplikací Uber nebo Bolt. Nabízíme řešení chyb, které řada řidičů dělá a které mohou ovlivnit jejich výdělky. Naše zkušenosti se stávají vaší výhodou - efektivnější práce a spokojenost na obou stranách.

- spolehlivého a zodpovědného člověka - bezúhonnost - osoba starší 21 let - platné řidičské oprávnění skupiny B - vlastní osobní automobil (maximální staří 19 let)

- vstupní pohovor - transparentní a férové jednání - pomoc při získání žluté karty, pokud již nemáte - nemusíte řešit administrativu, DPH, živnostenský list, koncesi nebo účetnictví - časově flexibilní práci - sami si určíte, kdy budete pracovat - přátelský kolektiv a všestrannou podporu - vyplacení mzdy každý týden nebo tři týdny - pracovní spolupráce DPP/DPČ, také je možná spolupráce s lidmi, kteří mají živnost. - firemní večírky - jsme ochotni nabídnout auto k budoucímu prodeji seriózním zájemcům


Mzda:200 - 400 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:MD, Absolventi, Důchodce

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4566211     Vloženo: 18.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí