Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavač(ka) v obchodě s hrami a merchem v Praze

více o nabídce >>

Práce na prodejně plné her, figurek a seriálového a herního merchandise, a to každý PÁTEK (9:00 - 19:00) a SOBOTU (10:00 - 14:00). Kromě prodeje budete přijímat i vystavovat zboží a udržovat čistotu na prodejně.

Hledáme nadšence, který sleduje herní a seriálové dění. Musíte umět mluvit s lidmi, nekoukat u toho na špičky bot a vhodně doporučit správnou POP! figurku i herní tričko. V ideálním případě mít přehled i v karetních hrách MTG, TCG nebo Lorcana. Důležité je také nebát se prachovky a vysavače. Dokonale urovnaná polička s utřeným prachem je totiž základ! Jedná se o klasickou brigádu, ideální i pro vysokoškoláky s flexibilním rozvrhem. Vyžadujeme plnoletost. Občas je nutné zaskočit také v jiné dny v týdnu, hlavně když je vedoucí prodejny nemocen nebo na dovolené. Upřednostňujeme dlouhodobou brigádu. Nejde jen o sezónní prácičku.

Práci v české firmě s nadšeným kolektivem hráčů kolem sebe. Práce není náročná a svoji herní sbírku budete moci rozšiřovat za výhodných podmínek zaměstnaneckých slev. Pokud Vás náš inzerát zaujal, neváhejte se nám ozvat. Nezapomeňte přiložit motivační dopis, ve kterém napíšete něco o sobě i co Vás na práci u nás láká.


Mzda:125 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4569993     Vloženo: 25.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí