Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Flexibilní brigáda - stevard/ka na vlacích ČD - Praha

více o nabídce >>

Doplňujeme stávající tým a hledáme usměvavé a zodpovědné minibaristy a minibaristky na vlaky Českých drah. Buďte neustále v pohybu a zamilujte si práci na cestách. Váš pracovní den nikdy nebude stejný a budete pokaždé potkávat nové lidi. Hledáme milé, spolehlivé a zodpovědné kolegy/ně na pozice Stevard/ka pro středisko Praha. Co Vás u nás čeká? - Prodej drobného občerstvení za lidové ceny - Poskytování informací cestujícím s úsměvem na tváři - Možnost plánování směn dle vlastních časových možností Směny si volně kombinujete dle vašich časových možností nebo rozvrhu ve škole Vybrat si můžete z ranních, odpoledních nebo celodenních tras od pondělí do neděle Odjezd vždy ze stanice Praha hlavní nádraží a návrat zpět do stanice Praha hlavní nádraží ve stejný den. Velkou výhodou této pohodové brigády je flexibilní plánovaní směn přesně dle Vašich časových možností.

- Minimální věk 18 let - Platný potravinářský/zdravotnický průkaz - Základní znalost AJ nebo NJ (komunikace na základní úrovni s cestujícím)

- Flexibilní plánování směn - Ranní i odpolední směny - Zajímavé prostředí vlaku - Dlouhodobá spolupráce 110 Kč/hod. – základní sazba 130 Kč/hod. – sazba nad 10 odpracovaných směn (volba dnů dle Vás) Plus finanční bonusy ke směnám (např. aktivita, dochvilnost, kladné hodnocení cestujících atd.) Tato práce je vhodná ke studiu nebo jako přivýdělek k HPP. Případně je možnost práce pondělí – pátek, záleží jen na Vašich možnostech času. Nástup možný ihned, nebo až od června. Záleží na Vašich časových možnostech :-) Forma spolupráce je na základě Dohody o pracovní činnosti (DPČ) = námi hrazená platba soc.+zdravotního pojištění. V případě zájmu, prosím, zasílejte své životopisy na uvedenou emailovou adresu. Těšíme se na spolupráci.


Nástup:18.05.2022 - 31.12.2022
Mzda:130 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4169662     Vloženo: 16.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí