Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

ASISTENT OBCHODNĚ TECHNICKÉHO SPECIALISTY VE STAVEBNICTVÍ

Jsme stabilní česká podlahářská společnost specializující se na vývoj a poklá...

ODPOVĚDĚT >>
Máš šanci
Zatím několik zájemců

Jste student/ka a chcete získat zkušenosti jak v obchodě, tak i ve stavebním průmyslu? Nemáte za sebou léta praxe, ale o to více jste připraven/a vzít svůj osud do svých rukou? Pak čtěte dál!

Jaká je práce v Atemitu?
Nehledáme ostřílené obchodníky ani věhlasné kapacity ve stavebnictví. Naši firmu jsme vybudovali na zelené louce a stejně tak u nás coby studenti na brigádě nebo čerství absolventi začínali všichni naši kolegové. Hledáme v lidech potenciál, touhu posouvat sebe i svoje okolí a snahu profesně růst a jsme připraveni vás maximálně lidsky i odborně podpořit.

Svoji kariéru v Atemitu začnete na pozici asistent/ka obchodně technického specialisty. V této roli se budete aktivně účastnit jednání se zákazníky z různých typů průmyslových odvětví, stanete se pravou rukou obchodně technického specialisty v komunikaci se zákazníky, při navrhování technického řešení nebo zpracovávání cenových nabídek. Budete se také účastnit pravidelných porad, na kterých dostanete možnost sdílet s kolegy své pracovní výzvy, úspěchy i neúspěchy.

Ruku v ruce s nabíráním nových zkušeností bude pozvolna stoupat i vaše kompetence a zodpovědnost. Po skončení studia můžete navázat formou hlavního pracovního poměru. Postupně si vyzkoušíte samostatně vést obchodní jednání, získáte vlastní zákazníky a budete se moct stát samostatným obchodně technickým specialistou s vlastním regionem, obchodním plánem a týmem.

Když to shrneme, na začátku vaší kariéry získáte ojedinělou příležitost, kterou časem proměníte ve svůj osobní i firemní úspěch a růst.

Jak si vás představujeme?
Jste student/ka na začátku své kariéry a hledáte zaměstnavatele, který Vám dá první opravdu velkou příležitost.
Máte technické myšlení. Vzdělání v technickém oboru je výhodou, nikoliv podmínkou.
Není vám jedno, pod co se podepíšete, chcete pracovat s kvalitním produktem, vidět za sebou dobrý výsledek své práce a maximálně se poučit ze svých chyb pod dozorem zkušených kolegů.
Stejně jako my, rád/a jednáte na rovinu, jste férový/á, máte rád/a výzvy a nebojíte se říct svůj názor nebo si říct o radu. Od problému nikdy neutečete a jste týmový hráč.
Umíte pracovat v MS Office.
Máte řidičský průkaz skupiny B.
Co vám za to nabízíme?
Zázemí a podporu úspěšné rostoucí firmy, které záleží na lidech i kvalitě jejich práce.
Získání odborných znalostí ze zajímavého oboru ve stavebnictví – máme propracovaný systém školení, na který jsme náležitě pyšní.
Možnost brigády či částečného úvazku již při studiu. Školu bereme jako prioritu, proto se vždy snažíme sladit brigádu s vašimi časovými možnostmi.
Po ukončení studia vám můžeme pomoci vyřešit otázku hledání práce – pokud budeme mít zájem, můžete u nás nastoupit na hlavní pracovní poměr. Navíc již budete mít nějakou praxi a zkušenosti, nebudete tedy startovat úplně od nuly.
Kariérní růst, ve kterém vás podpoříme, stejně jako jsme na začátku jejich kariéry podpořili všechny naše stávající samostatné obchodně technické zástupce, oblastní manažery obchodu a další.
Možnost uznání povinné školní praxe.
Možnost spolupráce na vaší závěrečné práci.
Společně strávený čas na našich pověstných večírcích, dostatek kávy pro jakékoliv pracovní nasazení, drobné dárečky a občerstvení pro zpříjemnění všedních dnů.
Služební telefon a notebook jsou samozřejmostí.
Jak na výběrové řízení?
V Atemitu máme rádi otevřené a přímé jednání. Jednáme upřímně, osobně a hlavně vždy fér. Takové je naše DNA a to stejné hledáme i u našich budoucích kolegů. Nemáme rádi přikrášlování, mlžení a neurčité odpovědi. Hledáme někoho, kdo přizná, že něco neumí, na něco si nevěří nebo ho něco nebaví. Pokud jste takoví, pošlete nám svůj životopis s fotografií a připojte pár řádků, jaká je vaše motivace pracovat právě u nás, co vás baví, co vás nebaví – rádi se o vás dozvíme více a na pohovoru se o tom pobavíme.

Pokud jde o nástup, je možný obratem. Tak neváhejte a ozvěte se nám. Pečlivě čteme každý životopis a všem odpovídáme.


pracoviště:Ak. Heyrovského 1178, Hradec Králové
Nástup:Dle domluvy
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Firma:ATEMIT, s.r.o.
Zadavatel:Tereza Mašková
Lokalita:Praha 1
Zavolat: Zobrazit kontakt
ID inzerátu: 4583720     Vloženo: 18.04.2024
ODPOVĚDĚT >>
Máš šanci
Zatím několik zájemců

a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí