Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 37 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní zástupce - rekreační střediska

více o nabídce >>

Do agentury HAUL hledáme obchodního zástupce... jsme zavedená, prosperující firma, fungujeme již více než 30 let. Jsme majiteli 5 rekreačních středisek po celé republice a zaměřujeme se především na dětské akce. Nicméně třeba firemním teambuildingům a dalším větším zajímavým akcím pro dospělé se také nebráníme.
Aktuálně bychom rádi do užšího týmu dobrali spolehlivého, pracovitého a nápaditého člena, který by měl za úkol více naplnit naše střediska. Odměna by byla částečně fixní, částečně provizní, dle toho, jak by se dařilo plnit to, co si společně naplánujeme.

Zájemce může být z celé republiky, lze pracovat z domova a částečně z cest po republice, vše je na vzájemné domluvě. Detaily bychom si domluvili osobně, vybraného zájemce nebudeme brzdit v aktivitě a nápadech.

Zkušenosti v této oblasti se hodí, ale nebráníme se ani třeba aktivnímu studentovi, který dokáže samostatně pracovat a jít si za svým.

V případě zájmu prosíme o zaslání životopisu s krátkým průvodním dopisem o tom, co Vás na této práci láká, co můžete nabídnout.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ, Důchodce

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4581313     Vloženo: 14.04.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí