Informace o pracovním místě
Jsme malá pekárna spojená s kavárnou v samém centru Prahy a hledáme obsluhu kavárny.
Cestou z práce se můžeš klidně stavit v Dlouhé na skleničku a nebo se projít na nedalalekou Letnou v příjemných letních večerech.
Jsme prozatím ryze dívčí kolektiv, to však ale neznamená, že mezi sebou rády neuvítáme klidně nějakého muže.
Naše pekárna se zabývá výrobou bezlepkových produktů a taktéž věcí bez cukru. Naším cílem je, dopřát lidem s intolerancí pocit, že mohou někam přijít a vybrat si opravdu cokoliv. Pokud si bezlepkáč, budeš mít u nás rozhodně výhodu, protože se budeš umět vcítit do našich zákazníků. Pokud nejsi, se Vším ti pomůžeme, pořádně tě zaškolíme aby sis byl se Vším jistý v kramflecích.
A teď co bychom rádi abys uměl, nebo ti to nebylo cizí:
- Komunikace, jako obsluha kavárny budeš její tvář a hlas, proto by ses měl umět dobře vyjadřovat. Pokud se zákazník na něco zeptá, tak měl ochotu mu pomoc a zároveň mu jasně odpovědět a pomoc s výběrem.
- Angličtina, víc jak polovina našich zákazníků jsou cizinci, proto potřebujeme do party někoho, kdo ovládá angličtinu alespoň na úrovni B1. Nepotřebujeme abys měl/a gramatiku lepší než tvá angličtinářka na střední, ale potřebujeme aby ses uměl vyjádřit a odpovědět stejně tak jako v češtině. Další jazyky jsou rozhodně výhodou.
- Pořádkumilovnost, každý se cítí dobře v čistém a uklizeném prostoru, proto bys měl být někdo, kdo dbá na pravidla, úklid, všimne si pokud není něco v pořádku a sám od sebe danou věc napraví.
- Flexibilita, budeš se střídat s druhým zaměstnancem na ranních a odpoledních směnách, vše o domluvě a proto očekáváme, že ti nebude dělat problém ani jedna z typů směny. Směny jsou osmi hodinové, ale může se někdy stát, že budeš muset zvládnout celý den.
- Zkušenosti v gastronomickém provozu - je výhodou, ale ne podmínkou. Víme že praxe není vše, a proto nadšený jedinec, který to bude mít tzv. v DNA může být lepší než někdo s mnohaletou praxí.
- Příprava kávy - pokud nejsi barista a ani si nikdy kávu nepřipravoval, taky nevadí, vše se dá naučit. Ale byli bychom rádi pokud bys alespoň věděl jaký je rozdíl mezi capuccinem a espressem.
A teď co ty můžeš očekávat od nás:
- příjemný nástupní plat a možností navýšení po půl roce.
- Fajn mladý kolektiv co si navzájem pomáhá a kreje záda.
- Velkou slevu na naše výrobky, když si třeba zapomeneš přinést oběd.
- Výbornou kávu.
- Šéfa který ti bude krýt záda a bude ti oporou.
- Pořádné zaškolení.
- Po uplynutí zkušební doby možnost multisportky
Oslovili jsme tě? Chceš se stát součástí naší party? Tak nám pošli CV a budeme se na tebe těšit.
Tým Babiččina spíž
- Hledáme HLAVNĚ někoho na stálo na HPP, ovšem brigády máme také :-)
#=REKLAMA_FB_DETAIL_DOLE?>