Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 37 volných nabídek z lokality Praha 1 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Přidej se do Popeyes na Václaváku – 132-137 Kč/hod!

více o nabídce >>

POPEYES – Že už jste o nás slyšeli nebo nás dokonce navštívili? Zaujali jsme tě a chtěl by ses přidat k super týmu, který chce tvořit jedinečné zážitky pro naše hosty? Tak to už na tebe čekáme na pobočce na Václavském náměstí! Budeš pracovat na pokladně nebo připravovat naše sendviče a lahodné smažené kuře v kuchyni anebo udržovat naši pobočku v dokonalé čistotě. Nabízíme velmi flexibilní plánování směn v rozmezí od 10:00 do 22:00 a potřebujeme, abys mohl docházet i o víkendu. Mimo to, že můžeš být součástí něčeho úplně nového, se u nás můžeš těšit na spoustu dalších skvělých věcí - dobrou pracovní atmosféru a fajn parťáky, měsíční bonusový systém, příplatky, teambuildingy. K tomu všemu od nás dostaneš 132 až 137 Kč na hodinu! A co u nás budeš dělat? - Připravovat naše lahodné produkty v nejlepší kvalitě - Obsluhovat hosty a vytvářet pro ně neobyčejné zážitky - Udržovat pořádek na pracovišti a v restauraci - Spolupracovat s ostatními členy týmu - Podporovat a budovat image restaurace Jdeš do toho s námi? Stačí se přihlásit a my se ti ozveme!

- Nadšení, energii a úsměv :) - Už ti bylo 18 - Možnost pracovat na večerní směny a o víkendu - Spolehlivost - Zodpovědnost - Chuť do práce a pozitivní přístup k hostům a kolegům - Neboj, vše ostatní tě naučíme!

- Finanční ohodnocení 132 až 137 Kč/hod - Měsíční bonusový systém - Extra finanční odměna v podobě dýšek - Příplatky za práci v nočních hodinách 10 %, o víkendech 10 % a svátcích 100 % - Flexibilní plánování směn - Fajn parta kolegů – Budeš se u nás cítit jako doma! - Interní školení, teambuildingy a zaměstnanecké akce - Jídlo a pití na směně za pár korun - Nástup ihned nebo dohodou - Smlouva na dobu neurčitou


Mzda:132 - 137 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:MD, Absolventi

Lokalita:Praha 1
ID inzerátu: 4565843     Vloženo: 17.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí