Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme řidiče/prodejce na rozvoz vína - až 190 Kč/h

více o nabídce >>

Informace o pracovním místě: Vinařství Holánek rozváží vína do obcí na Moravě. Prodej probíhá z pojízdné vinotéky v odpoledních hodinách. Pokud máte pozitivní vztah k vínu, rádi se usmíváte na zákazníky a jste schopni řídit dodávku střední velikosti, hledáme právě Vás. Na začátku dne se naloží víno do auta a vyrazí se do cca 10-15 obcí prodávat. Místa jsou předem domluvená a zákazníci většinou čekají ještě před příjezdem. Prodej probíhá přímo z auta, na řidiče neprší, ani nefouká. Nástup je obvykle okolo 11:00 a konec okolo 20:30. Večer je možné dodávku parkovat u domu řidiče, ale není to podmínkou.

Možnost pracovat 2 - 4 dny v týdnu od středy do soboty (optimálně všechny 4 dny) Dochvilnost Spolehlivost Přátelský úsměv Řidičský průkaz skup. B Zkušenosti s řízením střední dodávky.

Mzdu složenou z fixní a variabilní složky. (140 - 180 Kč na hodinu.) Občas nějakou lahev vína zdarma. Spropitné, které dostanete si samozřejmě necháváte. Slevy na nákup vína. Po třech odpracovaných měsících jisté navýšení mzdy o 10 Kč/h Přátelský vztah se šéfem. Výplata je ihned po práci v hotovosti. Nástup možný ihned Práci je možné vykonávat na HPP, DPČ i DPP V případě zájmu nás kontaktuje přes tlačítko ODPOVĚDĚT


Mzda:150 - 190 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Pohořelice
ID inzerátu: 3853403     Vloženo: 08.04.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí