Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Břeclav >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obsluha v gastro provozech Aqualandu Moravia

více o nabídce >>

V ČEM BUDETE PRO NAŠE KLIENTY DŮLEŽITÍ?: Budete jim poskytovat kompletní servis v oblasti gastro provozu. Díky Vám budou mít zážitky z aqualandu doplněny o zážitky z dobrého jídla a pití. Budou sedat k čistým stolům, svoji objednávku obdrží rychle. Pokud si nebudou vědět rady, co k jídlu nebo pití, poradíte jim. Poznají, že "úsměv je vždy zdarma".

CO JE DŮLEŽITÉ PRO NÁS?: Máte zájem o práci v gastro provozech (je to pro nás podstatnější než Vaše praxe). Máte, nebo si zařídíte potravinářský průkaz. Nebojíte se práce, která je mnohdy velmi rychlá a náročná. Chcete se naučit spousty nových věcí.

Nabízíme CO VÁM U NÁS MŮŽEME NABÍDNOUT? Vaší práce si budeme opravdu vážit. Hodinovou mzdu 90,- až 110,- Kč/hod. Dopravu z Brna zdarma. Možnost naučit se spousty nových věcí a získat skvělou praxi. Vstup do Aqualandu Moravia včetně Wellness Forum Romanum pro Vás i celou Vaši rodinu zdarma. Dotovanou zaměstnaneckou stravu. Pitný režim zdarma po celý den. Zaměstnaneckou posilovnu. Firemní akce v areálu aqualandu i mimo něj.


Mzda:90 - 110 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Mikulov
ID inzerátu: 2651808     Vloženo: 16.01.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí