Informace o pracovním místě
Staň se součástí týmu řemeslné pekárny William Thomas Artisan Bakery a vyráběj s námi ty nejlepší francouzské croissanty, bagety nebo chleba z našeho kvásku. Více se o nás dozvíš na webu.
- Všechny směny u nás trvají 8 hodin. Z toho důvodu není brigáda vhodná pro středoškoláky.
- Snažíme se vycházet maximálně vstříc a zajímá nás, jestli se ti lépe pracuje ráno, nebo odpoledne.
- Chceme, aby práce u nás byla zábavná a pestrá. Na brigádě si proto postupně zkusíš míchání těsta, tvarování chlebů, tvarování croissantů, nebo taky přímý kontakt se zákazníkem včetně přípravy kávy.
A KDO VŮBEC JSME?
Tomáš a Vilém, dva kamarádi, kterým kvalitní pečivo v Brně chybělo tak moc, že si založili vlastní pekárnu, tedy už tři. Pečeme v nich podle tradičních francouzských receptur a několikrát během dne. Chceme totiž, aby zákazníci dostali pečivo co nejčerstvější a v té největší kvalitě. Na tu dbáme hodně - dodavatele surovin vybíráme třeba i půl roku.
Pokud je ti to blízké, určitě čti dále.
Člověka s realistickým očekáváním. Práce v pekárně je fyzicky náročná, počítej s tím, že budeš zvedat pytle s moukou a většinu směny strávíš na nohou.
Gastro nadšence. Předchozí praxe je výhodou, ale ne podmínkou – rádi tě všechno naučíme.
Komunikativního člověka a týmového hráče. Hledáme nejen skvělého kolegu, ale také někoho s dobrou znalostí češtiny, či slovenštiny, kdo zvládne zákazníkům příjemně prezentovat pečivo, které upekl.
Spolehlivého pekaře, který si umí práci dobře zorganizovat a sdílí náš zápal pro precizní práci a kvalitní suroviny.
Zájemce o dlouhodobou spolupráci. Všech našich brigádníků si nesmírně ceníme a chceme, aby s námi pekli nejméně jeden rok.
Mzdu 130 až 160 korun za hodinu.
Přátelské prostředí malé francouzské pekárny.
Dobrou dostupnost - najdeš nás v centru
Slevy na firemní produkty a suroviny.
Kartu MultiSport.
Práci pouze s kvalitními produkty a nadšenými zákazníky!