Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 68 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Další nabídky (161) Brigády Brno

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavačka-servírka 140 Kč/hod.

více o nabídce >>

Do našeho skvělého ženského teamu hledáme další energickou kolegyni na pozici servírka (prodavačka). Jedná se o chod provozu dle našich standardů, jak už v části kavárny (obsluha, příprava všech nápojů a pohárů, udržování čistoty), tak i u pultového prodeje cukrárny (příjem objednávek, samotný pultový prodej zákusků, chlebíčků, zmrzlin apod., zpracování a připravení objednávek). Na směnách dominuje teamová práce, která usnadní a urychlí celý chod směny. Nástup možný ihned, nebo dle domluvy. Vhodné pro VŠ. Směny převážně odpoledne (celodenní), a víkendy - dle domluvy (min. 1-2 víkendy/měsíc, 2-5 směn/týdně.)

Energickou, veselou, svědomitou, loajální a spolehlivou osůbku, která se nebojí převzít zodpovědnost a je teamový hráč. Dlouhodobou spolupráci, flexibilitu, příjemný vzhled a vystupování.

Cukrárna Smile nabízí skvělý kolektiv, férové vedení, spropitné, zaměstnanecké výhody, PO ZAUČENÍ fix 140.-/hod. + štědré prémie (dle odpracovaných hodin, výkonu a iniciativy). Firma Smile disponuje i prodejnou s výdejním místem Zásilkovny a menším Penzionem. Díky většímu spektru pracovního zaměření je garance trvalého příjmu i v době krize. Vhodné pro VŠ.


Mzda:5 000 - 30 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4363872     Vloženo: 22.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí