Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavačka-servírka až 35000Kč (denní provoz)

více o nabídce >>

Do našeho živého ženského teamu hledáme další energickou kolegyni na pozici servírka (po zaučení možnost pracovního růstu - vedoucí směny). Jedná se o zajištění chodu provozu dle našich standardů, jak už v části kavárny (obsluha, příprava všech nápojů a pohárů, udržování čistoty), tak i u pultového prodeje cukrárny (příjem objednávek, samotný pultový prodej zákusků, chlebíčků, zmrzlin apod., zpracování a připravení objednávek). Požadujeme dlouhodobou spolupráci. Nástup možný ihned, nebo dle domluvy.

Energickou, veselou, svědomitou, milou, loajální a spolehlivou osůbku, která se nebojí převzít zodpovědnost, být členem našeho týmu a má zkušenosti v oboru. Pouze dlouhodobou spolupráci, flexibilitu, příjemný vzhled a vystupování. HPP nebo dohodáře s možností odpracovat min. 160 hod. týdně. Strukturovaný životopis s fotografií zašlete mailem a na základě toho Vás budeme kontaktovat.

Cukrárna Smile nabízí skvělý kolektiv, férové vedení, spropitné, zaměstnanecké výhody, po zaučení fix 150.-/hod. čistého + štědré prémie (dle odpracovaných hodin, výkonu a iniciativy) + příplatky za svátky. Pro HPP příspěvek 1000 Kč/měsíčně na životní pojištění. Plán směn měsíc dopředu. Provozní doba 9-18 hod.


Mzda:25 000 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:2

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4175331     Vloženo: 26.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí