Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 89 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Zkušený telefonista/ka B2B-sjednání schůzky obchodníkovi, internetový marketing

více o nabídce >>

Pro počítačovou firmu hledám interní pracovníky zákaznické podpory a obchodu: - Nejedná se o klasické CALLCENTRUM, ale spíše zákaznickou podporu - sjednávání schůzek s firmami se kterými jsme již ve styku, pouze se připomínat ! Prodává se systém a moduly : www.vyrobaonline.cz Volá se konkrétním firmám, které projevili v minulosti zájem o náš produkt a pouze se připomínáme, zjišťujeme aktuální potřeby zákazníka / ověřujeme stav a počty zaměstnanců. - není to vnucování produktů co zákazník nepotřebuje - není to prodej "poslepu" - není to otravování lidí, naopak zákaznic chtějí abychom se jim připomínali ... - maximálně 25 kontaktů a 50 telefonátů denně = jedeme na kvalitu ne kvantitu

- praxi v callcentru ( ideální pokud jste měli výsledky , jen vás nebaví prodej něčeho co lidi nepotřebují a ještě u toho na vás jsou nepříjemní...) - komunikativnost - znalost práce s XLS, internetem , rejstříkem firem (ověřování dat a kontaktů)

Hodinovou odměnu 150 Kč/hod + bonus za sjednanou schůzku / poptávku služeb 250 Kč Možnost výpomoci v administrativě firmy a podílet se na dalších marketingových aktivitách v případě zájmů. - Volná pracovní doba v dopoledních hodinách, případně jen některé dny v týdnu - Po zapracování a při výsledcích možnost práce z domu vzdáleně (důležité jsou pro nás výsledky ne nutnost sedět ve firmě).


Mzda:150 - 450 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3278632     Vloženo: 26.04.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí