Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 88 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pokladní - Aqualand Moravia (doprava z Brna zdarma)

více o nabídce >>

Pracovní doba: 09:00 - 21:00 (víkendy, svátky, prázdniny - směny po domluvě). Hodinová odměna: až 130,-/hod. Doprava z Brna/Pohořelic zdarma. V ČEM BUDETE PRO NAŠE KLIENTY DŮLEŽITÍ?: *Budete první usměvavou tváří, která je v našem Aqualandu uvítá. *Rychle a správně jim nabídnete nejvhodnější typ vstupu, vydáte elektronické čipy. *Zodpovíte jim veškeré dotazy a přidáte i odpovědi na to, na co se sami nezeptají, ale mohlo by je zajímat. *Nabídnete jim pomoc při řešení jejich problémů a nestandardních situací.

CO JE DŮLEŽITÉ PRO NÁS?: *Je Vám 18 a více let. *Vaše znalost anglického či německého jazyka. *Zodpovědný přístup k práci. *Laskavý přístup ke všem našim klientům. *Při práci s hotovostí Vám nebude nic chybět ani přebývat.

CO VÁM MIMO JINÉ NABÍZÍME?: *Vaší práce si budeme opravdu vážit. *Zajímavou práci v pokladním systému, kterou Vás rádi naučíme. *Dotovanou zaměstnaneckou stravu. *Pitný režim zdarma po celý den. *Zaměstnanecký oděv. *Vstup do Aqualandu Moravia včetně Wellness Forum Romanum pro Vás i celou Vaši rodinu zdarma. *30% až 50% slevy na produkty Aqualandu Moravia. *Zaměstnaneckou posilovnu. *Firemní akce v areálu aqualandu i mimo něj.


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:3
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3231663     Vloženo: 20.03.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí