Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 26 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor výroby

více o nabídce >>

Chcete být součástí stabilní firmy s lidským přístupem? Chcete skloubit rodinu, koníčky a práci? Připojte se k nám! Hledáme šikovné kolegy/ně. Co Vás čeká: Montáž rádií, navigací, palubních přístrojů a dalších výrobků, se kterými se setkáte i ve Vašem automobilu Intenzivní zaškolení v tréninkovém centru i na lince Práce v čisté výrobní hale Požadujeme alespoň základní vzdělání, manuální zručnost

Trestní bezúhonnost Pečlivost, pracovitost, dobrá nálada Práce v nepřetržitém provozu – 12 hod směny (6-18, 18-6 hod, střídání krátký/dlouhý týden).

Dotovaná firemní doprava Příspěvek na závodní stravování formou stravenek v hodnotě 201 Kč (v případě odpracování 11 hod) Odměna za plnou docházku ve výši 20 400 Kč za rok vyplácena 2x ročně 5 týdnů dovolené Balíček Benefit Plus v hodnotě 6 500 Kč na rok (možnost využít na zdraví, relaxaci, vzdělávání či dovolenou) Karta MultiSport po zkušební době Příspěvky zaměstnancům na dětskou rekreaci (tábory pro děti, školy v přírodě, aj.) Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 300 – 700 Kč měsíčně dle délky zaměstnání Odměna při příležitosti pracovního nebo životního jubilea (od 5 000 Kč) Mzda: měsíční mzda + příplatky dle směn (noční, víkendy aj.) + týmové odměny Pokud si myslíte, že jste tím koho hledáme, dejte nám vědět a domluvíme se na pohovoru, kde si řekneme více.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3622044     Vloženo: 07.08.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí