Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigádník vývojář hardware do R&D

více o nabídce >>

Hledáme šikovného studenta/studentku, který se chce zdokonalovat v návrhu DPS a elektronických obvodů. Na čem s námi budeš pracovat: Návrhu desek plošných spojů a elektronických obvodů do vývojových přípravků a do cílových medicínských zařízení. Montáži a úpravě prototypů medicínských zařízení. Testování hardware celého medicínského zařízení. Spolupráci na vývoji přístrojů s ostatními členy týmu (FW, SW, testing, mechanika, …). P.S. Znalosti v oblasti biomedicíny/medicíny nejsou nutné. Vše rádi naučíme. :)

Co ideálně potřebujeme: Základní znalosti elektroniky. Základní zkušenost s návrhem DPS (máš zkušenost s návrhovými systémy - u nás je to Altium). Angličtinu alespoň na úrovni čtení a psaní technické dokumentace.

Co ti na oplátku nabídneme my: Být u zrodu unikátních technologií pro medicínu a zázemí nejmodernějšího vývojového centra. Možnost neustále se učit a rozvíjet. Docházku si uzpůsobíš dle svých časových možností. Skvělé a zkušené kolegy, kteří Ti rádi poradí. Dlouhodobou brigádu s výhledem práce na HPP a relevantní praxi při studiu. Výbornou dopravní dostupnost (MHD, parkování pro zaměstnance).


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4330868     Vloženo: 31.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí