Informace o pracovním místě
KUCHAŘ/KA
29-32,000Kč čistého (29,000Kč nástup, 30-34,000Kč (měsíční zvyšování po zaučení)
Po - Pá / 7:00 - 15:00
plný pracovní fond 168 - 176h měsíčně
POPIS POZICE
Příprava masa formou sous vide (vaření masa ve vlastní šťávě ve vakuu). Velmi jednoduché zaučení a manipulace s přístrojem.
Příprava dresingů a chutney.
Děnně příprava jednoho druhu polévky.
Příprava hotových pokrmů a minutek (rizoto, zapečené brambory, lasagne). Děnně jeden až dva druhy obědů. Jednoduchá rychlá jídla.
Příprava snídaní (omelety, míchaná vejce, toasty, sandwiche)
Odpovědnost za svěřený úsek (minimalizace likvidací).
Úklid svěřeného úseku.
Výdej obědů (vaření 7-11h, výdej obědů 11-15h.)
Komunikace s kolegou na pozici přípraváře, ktrerý připravuje snídaně a saláty.
Pro plynulý provoz během výdeje obědů je velmi důležitá kvalitní a dostačující příprava produktů. Proto preferujeme někoho, kdo má s přípravou pokrmů v gastro provozu zkušenosti. Není potřeba být v oboru kuchař vyučen, ale mít základní znalosti a zkušenosti pro práci s jídlem v restauraci.
PREFERUJEME DLOUHODOBOU SPOLUPRÁCI
Ochotu učit se nové věci, zdokonalovat se, snaha o zvýšení tržby a maximální spokojenosti zákazníka.
Pozitivní přístup k práci v gastronomii a k práci s jídlem.
Pečlivost a smysl pro čistotu.
Dodržování postupů HCCP.
ZKUŠENOST S VAŘENÍM V GASTRONOMII PODMÍNKOU
Smysl pro humor a pozitivní přístup
Práce v čase 7-15h, Po-Pá. Víkendy volné.
Práce formou HPP, DPP, DPČ nebo ŽL
Možnost záloh každý sudý týden v měsíci.