Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 15 volných nabídek z lokality Praha 4 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hledáme výpomoc do domova pro osoby se zdravotním postižením

více o nabídce >>

- poskytovat sociální službu – pečovat a podporovat klienty domova v různých oblastech (denní program a aktivity, sebeobsluha a rozvoj, hygiena atd.) - vykonávat přímou práci s klienty - zpracovávat a vést dokumentaci klientů (denní záznamy, individuální plány atd.) - práce v terénu (doprovázení k lékařům, do práce, na nákupy) - volnočasové aktivity (výlety, procházky, kulturní akce) V naší práci je na prvním místě respekt ke klientům a jejich potřebám, profesionální péče s lidským přesahem a důstojnost. Pokud máte chuť do smysluplné práce, ozvete se nám.

- vzdělání dle zákona o sociálních službách č. 108/2006 Sb. (Kurz pracovníka v sociálních službách je možné si doplnit při výkonu zaměstnání.) - dobré komunikační dovednosti - aktivní přístup k práci, zodpovědnost - organizační schopnosti - kladný a respektující vztah k cílové skupině služby - trestní bezúhonnost - řidičský průkaz skupiny B (není podmínkou)

- stabilní pracovní zázemí v neziskové organizaci s dlouholetou praxí - samostatnou a různorodou práci v menším kolektivu - práci na směny (denní a noční směny (11,5 hodin), počet směn dle Vašich časových možností, uvítáme dlouhodobou spolupráci) - práci na dohodu o provedení práce (DPP) - mzdu 180 Kč/hod. - podporu dalšího vzdělávání - pracoviště v příjemné lokalitě (budova se zahradou)


Mzda:180 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Praha 4
ID inzerátu: 4166477     Vloženo: 10.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí