Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kontroly vozů po operativním leasingu + převozy vozů

více o nabídce >>

Pro významného hráče na poli operativních leasingů vozu hledáme *spolehlivé* a seriózně vystupující pracovníky na kontrolu vozů, které se vrátí od operativního leasingu. Před nástupem je nutné projít úvodním podrobným školením, kde Vás technici seznámí jednak s náplní práce (podrobněji), tak s celkovým průběhem prohlídek. Celé školení je rozložené do několika dní a je potřeba ho absolvovat celé! Celé školení se skládá z několika hodin přímo na učebně, ale také z intenzivního samostudia. Součástí prohlídek je i práce s přidělenými pomůckami (mobilní telefon, měřička laku, měřička délky škrábanců, hloubky dezénu apod.) Plánování práce je vždy nejpozději týden dopředu, přidělené vozy je NUTNÉ zkontrolovat tak, jak Vám byly přiděleny.

-Seriózní vystupování: budete jednat s celou škálou klientů, od obyčejných lidí až po vysoké manažery -Spolehlivost: do systému Vám budou týden dopředu přidělené prohlídky, které je nutné vykonat v ten přidělený den. Není možné prohlídky odložit nebo vyměnit s někým jiným -Aspoň základní zručnost: budete manipulovat s různými pomůckami i s drahými auty, je vyžadována aspoň minimální zručnost a umění zacházet s pomůckami

-Odměna za práci je úkolová: 200KČ/prohlídka. Norma prohlídky: 30 minut -Zajímavou práci v odvětví automobilového průmyslu -Časově flexibilní brigádu (dny, kdy můžete pracovat si vybíráte sami přes aplikaci)


Mzda:200 Kč/Úkol
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ, Důchodce

Lokalita:Odolena Voda
ID inzerátu: 4563939     Vloženo: 14.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí