Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 65 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladník / balení* zboží v e-shopu (nástup IHNED)

více o nabídce >>

Umíš si udržet ve věcech pořádek, je na tebe spolehnutí a nebojíš se občasné manipulace s těžkými věcmi? A dokážeš se ztotožnit s těmito nudnými termíny?

Fyzická zručnost, bezúhonnost, odpovědnost, důslednost, pečlivost, smysl pro logiku, nejlépe i předchozí zkušenost ve skladovém hospodářství.

Min. vzdělání SOU, řidičský průkaz sk. B (menší dodávka), odpovídající zdravotní způsobilost, manuální zručnost, bezúhonnost, samostatnost, flexibilita, zodpovědnost, pečlivost, důslednost, soustředěnost, komunikativnost, invence.

Bydliště: nejlépe Brno příp. nejbližší okolí, ideálně nekuřák.

Pokud ano, pak máš dobře našlápnuto :-)

Co tě čeká především?

Budeš balit balíky a chystat zboží pro zákazníky. Budeš také vybalovat zboží, když přijde od dodavatelů a toto naskladňovat do regálů, prostě příjem/výdej. Uvítáme kolegu s kladným vztahem ke zvířatům případně i s aktivním zájmem o obor &quot;akva-tera&quot;, není to však podmínkou. Na tuto pozici sice není nutná bezprostřední znalost produktů (pozice je vhodná i pro lidi bez praxe v oboru), nicméně počítej s tím, že je třeba se brzy zorientovat v mnoha tisících položkách nejrůznějšího tvaru, velikosti i označení. Ber to jako vzrušující a stále nekončící zábavu, protože vozit nudné palety s bůhvíčím je v porovnání s tímto vážně nuda! :-)

Jak budeš pracovat?

Měl bys pracovat každý pracovní den (v rozmezí 8:00 17:00, po-pá). Musíš být spolehlivý, zodpovědný a mít smysl pro pořádek. Pozor, občasná manipulace* i s těžšími břemeny! No a samozřejmě bys měl umět alespoň základně pracovat s počítačem, bez toho se člověk dnes už neobejde. Pracujeme v jednosměnném provozu, BEZ stresu, směn či víkendových služeb. O víkendech a svátcích jsme doma s našimi blízkými a užíváme si volna a čerpáme síly na náročný pracovní týden :-) Preferujeme dlouhodobou spolupráci a více odpracovaných a zaplacených (platíme za čas) hodin. Jsme zkrátka menší firma, kde zaměstnanci nejsou jen číslo v evidenci.

A co za to?

Nástupní mzda, samozřejmě dle schopností a zkušeností od 140-150,-/hod./čistého. Nejdřív to prostě chce ukázat, co vlastně umíš a jestli jdeš do toho po hlavě. Časem tě nějaká ta odměna za dobře vykonanou práci určitě nemine :-)

Pokud jsi to dočetl až sem, a stále máš zájem, ozvi se nám - pošli životopis a nejlépe i pár řádků navíc a třeba to vyjde!

Předem děkujeme.


Mzda:140 - 150 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ, Důchodce

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4364658     Vloženo: 23.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí