Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Břeclav >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

(Až 180 kč/h) Hledá se styčný důstojník komunikace do Zásilkovny, Břeclav

více o nabídce >>

Čau, vítej v našem inzerátu. :-) Jestli máš odvahu, můžeme ti dát ochutnat, jak vypadá práce pro nás. I když ti maminka určitě říkala, že od cizích se bonbóny brát nemají. My nejsme cizí. My jsme… Jiní. Dosažená praxe a další líbivé věci z CV nás až tak neberou. Jestli jsi pýcha národa, válečnej hrdina a lodní kapitán, tak super. Připrav se ale, že u nás zažiješ něco úplně nového!

Obecný úvod o firmě bychom měli (doufám, že chápeš, že jsme boží).

Co dál? Očekáváme solidní práci. Jinak nebude nikdo z nás spokojenej a bude to blbý. Čeká tě super parta lidí, která ti se vším v začátku pomůže. Sklad se vyskytuje v Praze, konkrétně Praha-Jirny (kousek od Čerňáku), tak pokud to máš za humny nebo se prostě nějak dokážeš včas zjevit na směně, směle čti dál.

O ČEM TO JE?
Dodáváme do skladů brigádníky. Tito brigádníci potřebují trochu péče a člověka, který se o ně postará. Fungujeme totiž z 99 % online a potřebujeme, aby taky někdo fungoval offline.

TLDR: Chceme, aby se náš nový kolega aktivně zapojil jak do dění u klienta, tak u nás.

„U nás“ znamená: starat se o brigádníky na dálku (WhatsApp) – info před směnou, komunikace s nováčky. Komunikovat budeš ale i s námi formou pravidelných reportů, občas si spolu střihneme i nějaký ten video-call.

„U klienta“ znamená: starat se o brigádníky na place (když se na půl dne někdo zašije na WC, nebudeš před tím zavírat oči). Budeš styčný důstojník komunikace, který zajistí onboarding nováčka, ale i doškolení seniora. Budeš se podílet na hodnocení brigádníků a pomůžeš nám některé odfiltrovat. A hlavně budeš vzor pro ostatní brigádníky. Když nebude koho koordinovat, zapojíš se do výkonu směny.

Důležité upozornění: Náš koordinátor není žádný flákač. Naopak! KOO (jak ti budeme familiárně říkat) musí jít všem příkladem. Budeš to TY, kdo bude udávat tempo, kontrolovat výkony, doškolovat brigádníky... a pokud nebude koho koordinovat, jdeš přiložit ruku k dílu, ať to pěkně odsejpá.

CO ZA TO?
- Měsíční zkušebka a zácvik na pozici ve snížené sazbě (min 155 Kč/hod).
- Po zaškolení až 180 Kč/hod.
- Kariérní růst. Sky is the limit, znáš to.
- Vyplácíme 2-4 dny po skončení směny. Okamžitě na účet.

Svojí kariéru u nás můžeš započít jako KOO ve skladu. Pokud se osvědčíš, můžeš povýšit na Head of KOO a řídit si svůj tým. A pokud budeš chtít stoupat ještě výš, většinou si toho všimneme dřív než ty a nabídneme ti práci u nás. Project manager, Support master nebo pozice, kterou ti vymyslíme, může být tvoje.

KAM TO BUDE?
Budeš pracovat na depu Zásilkovny v Břeclavi. Balíčků je spousta i teď, ale hlavní zásilkovna-mánie se teprve blíží bo Vánoce. A aby celá tahle operace probíhala jak má, potřebujeme tebe, abys nám pomohl/a to všechno pořádně co? Ukoordinovat!

KDY TO BUDE?
Hledáme koordinátory na každý všední den a to na ranní, odpolední i noční směny.

POZOR: Neznamená to, že musíš chodit každý den, ač za takové časové možnosti Tě budeme nosit na rukou. Tým koordinátorů právě stavíme a směny se plánují vždy týden předem. Tedy pokud chceš chodit 3x týdně anebo si lupnout dovolenou, můžeš!

V čem bychom se určitě měli potkat:

1) Selský rozum - jako fakt. Protože pro hlupáka každý hloupý a s tím se špatně pracuje.
2) Mělo by ti být aspoň 18 let – mládí vpřed, ale všeho s mírou.
3) Mělo by z tebe vyzařovat přirozené charisma – a problémy bys měl řešit spíš mírově. Jakkoliv s „Idi na chuj!“ souzníme, tady by se věci měly řešit jinak.
4) Umíš plnit úkoly – ne však slepě. Pokud máš nápad na lepší řešení, sem s ním!

Jestli si odškrtneš všechny 4 body, tak super, ozvi se a budeme úplně nejvíc nejlepší kámoši!

Klikni na tlačítko Odpovědět a napiš nám pár řádků o sobě a proč chceš na brigádu právě k nám. Věříme, že každý dokáže dát dohromady 2-3 rozumné věty. Míst máme omezeně, a tak nás zajímá, proč jsi právě TY náš nový KOO/kolega.

Co bude potřeba tě naučíme a budeme ti každý týden posílat výplatu a projevovat neskonalou vděčnost.

Pokud budeš chtít dlouhodobou a pravidelnou brigádu, fajn, máš ji mít. Chceš se uplatnit víc a kariérně s námi vyrůst? Posluž si, my budeme jedině pro!

Kdy můžeme začít? No přece hned! Nejlepší je, skočit do toho po hlavě.

Reakce zpracováváme každý den, takže se ti brzy někdo od nás ozve.

A to bude asi tak všechno.

PS: Připrav si otázky a čekej na telefonu. Už to vytáčíme! ☺️


Mzda:155 - 180 Kč/hod.
Počet míst:10 - 15
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Břeclav
ID inzerátu: 4253816     Vloženo: 30.11.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí