Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční v soukromé ZŠ (DPP/DPČ), Praha 9.

více o nabídce >>

Naše škola je jedinečná. Tak jako každý člověk v ní. Hledáme právě tebe. Vela je škola objevů, ve které má každé dítě svůj rozvrh a každý dospělý prostor uplatnit, co umí. Děti u nás spoluvytváří prostředí školy, rozvíjí svou samostatnost, aby dokázaly zvládat každodenní výzvy a byly připravené na život. Najdeš nás kousek od metra Hloubětín. Co tě u nás čeká? Budeš společně s dalšími kolegyněmi a kolegy zodpovědná/zodpovědný za chod recepce, administrativu, poštu apod. Čeká tě komunikace s dětmi, učiteli i rodiči.

Jaké znalosti a dovednosti bys měl/a mít? Hledáme do týmu recepčních školy dalšího týmového hráče, ochotného vypomoci tam, kde je to potřeba. Předchozí zkušenost z obdobné pozice je výhodou, nikoliv podmínkou. Bude ti u nás dobře, pokud budeš sdílet naše hodnoty a vizi. Potřebujeme, aby ses rychle a rád/a učil/a novým věcem, dokázal/a improvizovat a vlastní ti byla pečlivost, spolehlivost a zodpovědnost.

Co nabízíme? Nabízíme hlavně pocit, že to, co děláme a jak se při tom cítíme, ovlivňujeme především my sami. Ve Vele máme svobodomyslné prostředí, tým přátelských lidí, kteří chodí do Vely rádi. Co teď? Pošli nám prosím svůj životopis a pár řádek k tomu, co tě na práci u nás zaujalo.


Nástup:01.09.2023 - 30.06.2024
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4414928     Vloženo: 08.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí