Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka v mediální agentuře - s možností dlouhodobé spolupráce

více o nabídce >>

Do rychle se rozvíjející mediální agentury, se silným technologickým zázemím a cca 8-10 členným kolektivem, hledáme šikovnou posilu, která nám pomůžeme s chodem kanceláře, různorodou administrativou a vyřídí různé pochůzky a pojížďky. Hledáme spolehlivého a energického člověka, kterého bude práce bavit a díky svým schopnostem a zájmem o práci dokáže ulehčit každodenní agenturní život. Odměnou, kromě té finanční, budou cenné pracovní zkušenosti, skvělý tým kolegů a také možnost si u nás úvazek rozšířit na maximum volného času. Oceníme zkušenosti z podobné pozice či brigády, ale práce je vhodná jak pro studenty tak i pro absolventy (s následnou možností přechodu na HPP). Vše potřebné postupně zaučíme a rádi vysvětlíme. Pracovní náplň Pracovní náplň zahrnuje klasickou administrativní práci i řešení různorodých úkolů, zadaných od pana jednatele či kolegů z týmu. Vesměs se jedná o kancelářskou administrativu, práci s interními systémy společnosti, asistentské práce, ale i vyřizování pochůzek, pojížděk a agendu kolem správy nemovitostí.

Chuť pracovat a učit se novým věcem. Zodpovědnost a pečlivost. Slušné vystupování a samostatnost. Flexibilitu a zvládání multitaskingu. Řidičský průkaz, manuál - aktivní řidič. Domluvit se anglicky slovem i písmem.

Rozmanitou a zajímavou práci v mediální agentuře. Flexibilní pracovní dobu, podle vašich možností (cca 60-80 hodin měsíčně). Možnost rozvoje do dalších oblastí mediálního a reklamního odvětví. Osobní přístup a skvělý tým kolegů. Vlastní pracovní místo v kanceláři. Drobné občerstvení a kávu na pracovišti. Možnost získat Multisportku. Účast na firemních akcích, teambuildingy viz náš fb.


Mzda:160 - 200 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4568064     Vloženo: 21.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí