Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční ve vlasovém studiu

více o nabídce >>

Do svého teamu recepční/recepčního na směnný provoz, který má zájem o beauty obor, otevřené srdce pro vše nové a alternativní a nebrání se komunikovat i v angličtině. Věříme, že když si získá nás i naše zákazníky pozitivním naladěním k životu a zodpovědnému přístupu k sobě i ke své práci, můžeme společně tvořit svět, kde se vlasy stávají uměním, vizí a inspirací.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Pro naše zákazníky je důležitá usměvavá a vstřícná komunikace. Také znalost excel, word a komunikativní angličtina je u k nás hodně k využití. Vzhledem k našemu renomé je důležitá ochota, příjemné vystupování, a aktivní přístup k celému chodu salónu. Tato pracovní pozice kromě objednávek zákazníků, starost o pokladnu a finance, obnáší i kreativní část chodu celého salónu. 'Péči o sociální sítě. Využijte nebo se naučíte front i back office. Co určitě u nás najdete zajímavou práci a žádnou nudu na židli :-) S upřímností u nás dále dojdete.

Výhodou bude, pokud budete umět

Samozřejmě výhodou pro vás je již zkušenost z pozice recepční, front i back office. Ale když budete chtít a s radostí u nás být, tak Vás můžeme vše naučit.

velice dobrou češtinu, kvalitní angličtinu, ochotný přístup, příjemné vystupovaní a týmovou práci. Znalost office, sociálních sítí.

Nabízíme ochotný a slušný přístup, kadeřnické bonusy z vlasového studia, vstupy na akce.


Nástup:09.04.2024 - 30.04.2024
Mzda:180 - 200 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OSVČ, i od 15 let

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4577040     Vloženo: 08.04.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí