Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Další nabídky (190) Brigády Brno

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Junior Project Manager v marketingové a překladatelské agentuře

více o nabídce >>

Kancelářská práce v překladatelské agentuře. V centru Brna, jen 100 metrů od náměstí Svobody. Ideálně na cca 20-25 hodin týdně. Pozice je vhodná i pro studenty posledních ročníků VŠ, kteří by měli zájem brigádu po státnicích překlopit do práce na hlavní pracovní poměr. Během studia nastavíme pracovní dobu tak, aby umožňovala přípravu na státnice a zdárné ukončení studia. Hledáme projekťáka tělem i duší. Někoho, kdo k nám zapadne a bude mu/jí s námi dobře. Takže pokud jsi komunikativní a umíš si zorganizovat svou práci a hlídat termíny, trochu puntičkář/ka s citem pro detail a smyslem pro humor, jsi náš člověk. A nevadí, že nemáš zatím moc zkušeností. Pokud splňuješ výše napsané, všechno se u nás rychle naučíš. Naši klienti jsou české e-shopy expandující do zahraničí. Děláme pro ně průzkumy trhu, analýzy klíčových slov, překlady a lokalizace e-shopů, online marketing v zahraničí a další marketingové služby. Co budeš dělat: - Přijímat a evidovat objednávky od klientů. - Tvořit pro klienty kalkulace a cenové nabídky. - Komunikovat s dodavateli služeb a jednat s nimi o podmínkách realizace zakázek. - Týmově spolupracovat s dalšími projektovými manažery. - Řídit menší i větší projekty - podle toho, na co si troufneš.

Koho hledáme: - Baví tě cizí jazyky a marketing. - Máš komunikační a organizační schopnosti. - Není ti cizí logické a obchodní myšlení. - Jsi zodpovědný/á. - Umíš se samostatně rozhodovat a nebojíš se zeptat, když něco nevíš. - Máš týmového ducha a rád/a se v práci i zasměješ. - Umíš anglicky na komunikativní úrovni. - Víš, jak ovládat programy MS Office.

Co z toho budeš mít: - Zajímavé finanční ohodnocení s fixní hodinovou odměnou a navýšením po zaškolení. - Zlepšíš se v cizích jazycích. - Nabereš praktické zkušenosti z projektového managementu a online marketingu. - Získáš brigádu nebo práci přímo v centru Brna. Podnikáme v atraktivním oboru marketingových a jazykových služeb. Víme, co a jak dělat. I tak se ale neustále vzděláváme. Jednáme férově mezi sebou i s našimi klienty. Nic netutláme. Klienti nám mohou věřit. A v kanceláři máme veselo.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4566551     Vloženo: 19.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí