Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Koordinátor/ka zákaznické podpory v marketingové agentuře

více o nabídce >>

Kancelářská práce v marketingové agentuře. Jako brigáda, práce pro absolventy nebo po mateřské dovolené (i na zkrácený úvazek). Kanceláře máme v centru Brna, jen 100 metrů od náměstí Svobody. Naši klienti jsou české a zahraniční e-shopy, pro které poskytujeme zákaznickou podporu v různých jazycích. Co budeš dělat: - Naučíš se ovládat programy pro správu zákaznické podpory. - Poskytovat podporu operátorům zákaznické podpory (pomoc s nastavením programů atp.). - Zjišťovat zpětnou vazbu od operátorů a předávat ji klientům. - Pomáhat s výběrem a zaškolováním nových operátorů.

Koho hledáme: - Baví tě kontakt s lidmi a cizí jazyky. - Máš komunikační a organizační schopnosti. - Není ti cizí logické a obchodní myšlení. - Jsi zodpovědný/á. - Umíš se samostatně rozhodovat a nebojíš se zeptat, když něco nevíš. - Máš týmového ducha a rád/a se v práci i zasměješ. - Umíš anglicky na komunikativní úrovni. - Víš, jak ovládat programy MS Office.

Co z toho budeš mít: - Zajímavé finanční ohodnocení s navýšením po zaškolení. - Naučíš se ovládat moderní IT nástroje. - Zlepšíš se v cizích jazycích. - Nabereš praktické zkušenosti z projektového managementu a online marketingu. - Získáš práci s flexibilní pracovní dobou přímo v centru Brna. Podnikáme v atraktivním oboru online marketingových služeb. Víme, co a jak dělat. I tak se ale neustále vzděláváme. Jednáme férově mezi sebou i s našimi klienty. Nic netutláme. Klienti nám mohou věřit. Víme, že naše služby musí klientům přinášet užitek a plnit jejich obchodní cíle. V kanceláři máme veselo. Těšíme se na Tvoje CV, které nám pošli spolu s průvodním e-mailem. Do předmětu zprávy uveď: "Koordinátor/ka zákaznické podpory"


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4333574     Vloženo: 03.02.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí