Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 18 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

JUNIOR PROJECT MANAGER

více o nabídce >>

Chceš se věnovat tématům jako jsou energetické úspory, digitalizace podniků, průmyslový výzkum a vývoj, aplikace prvků oběhového hospodářství, inovační proces, fotovoltaika či úspory vody? Všechny tyto oblasti jsou pokrývány dotační podporou a my se jimi v RPA aktivně zabýváme.

Vzhledem k obrovskému množství dotačních příležitostí v následujících letech nyní posilujeme náš tým a pokud tě výše uvedená témata zaujala, možná hledáme právě tebe.

Co můžeš od práce očekávat:

Našim juniorům dáváme po zapracování maximální míru odpovědnosti a to ihned, jakmile obsáhnou veškerou dotační problematiku a získají zkušenosti v oblasti přípravy projektů. Ve velmi krátkém horizontu ti tak budou přiděleny konkrétní projekty, za jejichž zpracování budeš odpovídat. Komunikace s klientem, analýza finančních výkazů, sestavení ganttova diagramu, plánování cílů projektu a způsobu jejich prokazování, argumentace nutnosti projektu, tedy úkoly, se kterými si se mohl/a setkat při svém studiu, vše u nás využiješ.

Ve zkratce musíš chtít pracovat a dělat svoji práci poctivě, víc ani míň od tebe nechceme.

Chceme tě začlenit do mladého kolektivu, který je tvořen tvými spolužáky a na seniorních pozicích našimi odchovanci. Všem svým zaměstnancům nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce s jasnou vidinou karierního postupu. Můžeme ti slíbit nikdy nekončící příval nových různorodých projektů, díky kterým se pro tebe práce nestane každodenní rutinou. Výkony jsou u nás odměňovány a tomu odpovídá i vícesložková mzda. Samozřejmostí je i bohatá nabídka firemních benefitů.

Případné jakékoliv další dotazy s Tebou rádi probereme na osobním pohovoru. Zašli nám svůj životopis a domluvíme se na termínu, kdy bychom se setkali.


Mzda:110 - 130 Kč/hod.
Počet míst:1

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4204235     Vloženo: 02.08.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí