Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 10 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Do sportovního centra Viktoria v Komárově hledáme brigádnici na pozici recepční. Jde převážně o víkendy, ale někdy také vykrytí v týdnu (např. pátek odpoledne). Směny si domlouváte vzájemně mezi sebou (volitelný počet). Hlavní recepční Vás na začátku zaučí, není třeba předchozí zkušenost s recepcí. V areálu je mladý kolektiv lidí, nápomocný a flexibilní přístup.

Náplní práce je práce na recepci (péče o chod recepce, odbavování návštěvníků, zadávání a správa rezervací, vyřizování telefonických rezervací a emailové komunikace, vydávání a přijímání balíků Zásilkovny). Jelikož se jedná o sportovní centrum, tak se zde snažíme udržovat pohodovou atmosféru. Důležité je, aby byly rezervace správně zadány a návštěvníci spokojeni, když jsou volnější časové okna tak se zde dá např. učit, číst si, atd..

Pečlivost, ochotný a vstřícný přístup k návštěvníkům, zodpovědnost, chuť učit se novým věcem

Využívání sportovního areálu zdarma (v čase do 16 hodin), po více směnách plně hrazená multisport karta, dýška, mladý kolektiv, směny dle vlastní domluvy, sleva 20 % v restauraci ByTheWay, sleva 30 % na zboží recepce, možnost další spolupráce při firemních akcích/turnajích


Mzda:110 - 120 Kč/hod.
Počet míst:2

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4113361     Vloženo: 24.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí