Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 19 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka s NJ, brigáda v administrativě, 125 Kč/hod

více o nabídce >>

Chceš brigádu v administrativě, která pro tebe bude možno i výzvou? Říkáš si, že německy i „docela“ umíš a pracovat v kanclu by taky nemusel být opruz? Pojď si s námi vydělat a ještě přidat hezkou položku do svého CV :-) Hledáme asistenta/tku plnou elánu na personální oddělení do firmy, která vyrábí a dodává regály obchodům v ČR i zahraničí. A za co vlastně budeš zodpovědný/á? - za zpracování došlé pošty a objednávek - za překládání dokumentů z NJ do ČJ a naopak - přepisy z diktafonu - telefonickou komunikaci v německém jazyce - i organizace služebních cest budeš mít na „starosti“ :-) Pokud Tě táto nabídka oslovila tak neváhej a zašli nám životopis. My se ti co nejdřív ozveme!

Abys měl/a ukončenou alespoň střední školu. Jelikož je pán ředitel rodilý mluvčí, němčinu bys měl/a znát slovem i písmem na úrovni C1. Umíš i anglicky? Super! Neumíš? Nevadí :-) Aby ti MS Office (Word, Excel) nedělal noční můry. Abys nebyl/a stydlivá :-)

Peníze, peníze, peníze! Pro začátek 125 Kč/hod. Když budeš šikovný/á, časem Ti přidáme. Očekáváme od tebe samostatnost, my Ti k tomu prostor dáme. Prostředí, kde se toho hodně naučíš. Nenecháme Tě v tom ze začátku tápat, zaučíme Tě! Možnost stabilní a dlouhodobé spolupráce. Jelikož sídlíme v Pozořicích, nabízíme Ti možnost spolujízdy na trase BRNO – POZOŘICE - BRNO


Mzda:125 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3142359     Vloženo: 10.01.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí