Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Německo >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

letní au-pair pobyt! Česko-německá rodina hledá dívku k dětem s výukou němčiny

více o nabídce >>

Právníci - ověřená rodinka se 3 dětma hledá slečnu na 5-6 hodin denně na pomoc k dětem 15,15 a 7 let. Rodina má krásný dům se zahradou a bazénem , kde bude mít slečna vlastní pokoj s vlastní koupelnou, televizí a wifi. Rodina je sportovně založená, často jezdí na dovolenou, chodí na vycházky, jezdí na kole.
Délka pobytu je 3-12 měsíců, pobyt spojen s intenzivní výukou němčiny.
Zdarma ubytování, strava, pojištění, jazykové kurzy, cestovné a kapesné 500 EUR.
Nynější au-pair Katka píše:
Co se týče rodinky, tak jsem si opravdu lepší najít nemohla. Oba rodiče jsou nesmírně milí, srdeční, obětaví, starají se o to, aby se au pair cítila, jak nejlépe to jde. Mám s nimi velice přátelský vztah a cítím se s nimi dobře. Děti jsou zkrátka děti.:) Umí zazlobit a ranit, ale zároveň i obejmout a být vděčné a roztomilé.
Práce v rodině zahrnuje ranní buzení dětí (kolem 7.hodiny) a hlavně příprava snídaně a svačin a následný úklid kuchyně. Případně odvoz dětí do školy. To vše se dá zhruba do půl 9. zvládnout. Poté mám svůj vlastní čas na odpočinek, kurz Nj nebo jiné aktivity. K dispozici mám i kolo a pokud je zrovna volné, tak i auto.
Asi 5 minut od domu je rozsáhlý park a nedaleko velký les, takže na procházky nebo sportovní aktivity je toto místo ideální.
Také je prakticky všude síť autobusů a metra, takže může člověk ve svém volném čase vyjet do centra a objevovat Mnichov.
Práce jinak vyžaduje i docela péči o domácnost, např. praní prádla, vyklízení myčky, vysávání, mírný úklid domu + pokojíku dětí. Nikdy jsem ale nebyla do nějakého velkého úklidu přímo nucená. Člověk si to také může rozvrhnout, jak se mu to hodí a pracovat ve svém tempu.
Kolem 15-16 hodiny přichází vyzvedávání dětí z družiny, kam je třeba dojet autem. Je to asi 10 minut od domu, trasu si člověk rychle zajede.
Poté trávím zbytek odpoledne vždy s dětmi. Chodíme na kolečkové brusle, do kina, vyrábíme a hrajeme si společně doma, nebo si děti také hrají samy, také na nintendu a koukají na tv.
Večeři připravuji většinou já, ale není to žádné složité vyvařování. Většinou nějaká rychlovka, často polotovar.
Kolem 20:30 hod. by měli být děti už v posteli. Většinou si je ukládá ke spánku sám táta.
Poté už stačí poklidit kuchyň a mám volno.Jelikož děti mají střídavou péči, jezdí každých 14 dní na víkend k mámě. Také je má u sebe 1x za 14 dní z pondělí na úterý. Takže má člověk docela hodně volného času na své aktivity a může si více odpočinout. To je snad vše podstatné.
Moc děkuji. S přáním krásného dne Kateřina

věk 18-29 let, délka pobytu 3-12 měsíců, částečnou znalost němčiny nebo angličtiny

máme 30 let zkušeností a 14 dalších rodin k obsazení, seznam rádi zašleme


Mzda:13 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úroveň jazyku:Angličtina - Mírně pokročilý

Lokalita:Německo
ID inzerátu: 4171030     Vloženo: 18.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí