Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

BARMAN/BARMANKA do VIP O2 aréna

více o nabídce >>

Do Našeho týmu, hledáme flexibilní zájemce o dlouhodobou spolupráci na pozici BARMAN/BARMANKA Toužíš po skvělé práci, přátelích na celý život a férovém šéfovi? Nepožadujeme praxi, ale chuť se učit novým dovednostem. Jsi komunikativní, přátelský a spokojený klient je tvou prioritou? Tak to jsi jistě jeden z nás! Neváhej a přidej se nám.

Týmové ducha - jeden za všechny a všichni za jednoho. VĚK 18 + Příjemné vystupování laskavost a ochotu k našim klientům. Spolehlivost, dochvilnost a pracovitost- nejsou cizí slova, ale činy. Praxe v oboru není podmínkou. rádi zaučíme.

Práci v přátelském kolektivu Profesionalitu, dlouhodobě fungující catering v jedné z největších multifukčních hal na světě. Časovou flexibilitu – chození na akce lze dobře skloubit se studiem, nebo s jinou prací. Proměnlivost práce - koncerty, sportovní události, eventy, bankety, galavečeře. Zajímavé pracovní prostředí. Týmová spolupráce. Motivační složku mzdy (spropitné, extra odměny za konkrétní akce) Nástupní mzda 150,- a výše. Ještě jsi tady? Skvělý, tak neváhej, odvaž se a napiš nám!! Těšíme se na tebe.


Mzda:150 - 200 Kč/hod.
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4010444     Vloženo: 17.09.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí