Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky ze zahraničí >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obsluha ve Starbucks, Costa Coffee v Londýně

více o nabídce >>

Láká tě práce v jedné z nejkrásnějších evropských metropolí? Život v Londýně je úžasný. Pojeď si užít léto či podzim v Londýně. Jestli Tě práce v kavárně, restauraci či baru zajímá, máš chuť sbalit si kufr a odjet minimálně na 2 měsíce pracovat do Londýna, tak hledáme právě TEBE. :) Můžeš se těšit na práci přímo v centru Londýna v podnicích jako je Starbucks, Costa Coffee, Chipotle, Pret A Manger, v luxusních hotelech Marriott, Hilton či v restauracích Jamieho Olivera. Důležitý je, že budeš v přímém kontaktu se zákazníky a ne ve fabrice mezi krabicemi. Udělej ve svém životě změnu, ozvi se nám a my Ti se vším pomůžeme :) P.S. Klidně za 2 týdny můžeš už žít v UK! Koho hledáme: Nabízíme: + Práci, která Tě bude bavit, spoustu zážitků, nových kamarádů, zlepšení angličtiny. + Zahraniční zkušenost do Tvého CV. A HLAVNĚ máme koordinátorku Gabču přímo v Londýně, která s Tebou bude mít popříletovou orientaci a je Ti k dispozici po dobu Tvého pobytu.

+ zájemce s komunikativní znalostí angličtiny + věkem minimálně 18 let + občanstvím jedné ze zemí EU + zájmem vycestovat na minimálně 2 měsíce + a hlavně tím nejdůležitějším, CHUTÍ vycestovat a poznat něco nového :)

+ Práci, která Tě bude bavit, spoustu zážitků, nových kamarádů, zlepšení angličtiny. + Zahraniční zkušenost do Tvého CV.


Mzda:270 - 330 GBP/hod.
Počet míst:20 a více
Úroveň jazyku:Angličtina - Mírně pokročilý

Lokalita:Velká Británie
ID inzerátu: 3612546     Vloženo: 06.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí