Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Hodonín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

LEKTOR/KA DĚTSKÝCH KROUŽKŮ Flétna a Angličtina v MŠ Rohatec 2020/21, 130 -

více o nabídce >>

HLEDÁME LEKTORY ! Jsi komunikativní a flexibilní? Baví tě práce s dětmi? Máš rád/a akce s dětmi? Vidíš smysl ve volnočasových aktivitách pro děti? Staň se lektorem dětských kroužků a aktivit! Jsme společnost, která pořádá zájmové aktivity pro děti. Mezi naše hlavní hodnoty patří kvalita, seriozní a profesionální přístup, spolehlivost a tradice od roku 2003. Hledáme milé kolegyně a kolegy, kteří by chtěli trávit čas brigádou s dětmi v MŠ a ZŠ. Ideální brigáda pro VŠ studenta/ku, který by se této pozici věnoval v období od října do května. Práce vhodná také pro rodiče na RD a zdatné seniory. AKTUÁLNĚ HLEDÁME LEKTORY PRO MŠ ROHATEC Kroužek Flétničky Kroužek Angličtiny -kroužky budou probíhat v úterý nebo čtvrtek (každý 1x týdně) po 15:00 Co Vás čeká? - vést přímo v MŠ či ZŠ dětské kroužky s různým zaměřením (sportovní, kulturní, jazykové, tvořivé, přírodovědné atd..) - smysluplná práce ve společnosti, kde jsou děti a lidský přístup na prvním místě - slibujeme, že se u nás nebudete nudit, můžete rozvíjet své organizační schopnosti, realizovat nové nápady a podílet se na zlepšování všech našich akcí - našich zaměstnanců si vážíme a upřednostňujeme osobní přístup - můžete se podílet na dalších akcích školy (školní výlety, exkurze, tábory atd...) ! Pro zájemce o tuto pozici pořádáme OSOBNÍ POHOVORY v termínech v září (9. a 10.9. 2020, případně později dle domluvy, vždy od 14:00 - 17:00 hod.), na který budete pozváni prostřednictvím e-mailu. ! Prosíme přiložte svůj ŽIVOTOPIS !

- věk nad 18 let - trestní bezúhonnost - spolehlivost - dobrý zdravotní stav - kladný vztah k dětem, alespoň nějakou zkušenost s prací s dětmi

- smysluplnou a rozvíjející práci s dětmi na DPP po celý školní rok - potvrzení o pedagogické praxi - zaškolení a materiály - osobní přístup a otevřené jednání Neváhejte a ozvěte se nám :) !


Nástup:01.10.2020 - 31.05.2021
Mzda:130 - 300 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Hodonín
ID inzerátu: 3631462     Vloženo: 03.09.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí