Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 88 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Další nabídky (190) Brigády Brno

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Fitness prodejce - Brigádník

více o nabídce >>

Aktin existuje proto, aby pomáhal lidem stát se nejlepší verzí sebe sama. Motivujeme k pohybu, zájmu o stravu, otevřené a svěží mysli. Provozujeme e-shop, síť prodejen, tvoříme vlastní fitness magazín a sociální sítě, pomocí kterých vzděláváme širokou veřejnost. Náš sortiment tvoří sportovní a zdravá výživa, kosmetika, oblečení, fitness vybavení a další doplňky, které neodmyslitelně patří k aktivnímu životu. Zakládáme si na pracovitosti, férovém přístupu a pozitivním duchu. Z čeho se bude skládat tvoje práce? 1) Péče o zákazníka. Spokojený zákazník je naší prioritou, a proto je důležité naslouchat jeho potřebám a poskytnout mu špičkové poradenství a skvělý zážitek z nákupu. 2) Vizuál a prezentace prodejny. Doplněný sortiment, naaranžované ochutnávky, vystavené super prodejní akce, čistota a úsměv na tváři budou tvojí i naší vizitkou. 3) Přímý prodej a správa objednávek. Plnění motivačních prodejních cílů, výdej objednávek z eshopu, řešení reklamací, zajištění relevantního sortimentu, aby na prodejně zákazníkům nic nechybělo.

Jak si tě představujeme? Hledáš dlouhodobou brigádu. Nemusíš být fitness trenér, ani odborník na výživu. Pro nás je nejdůležitější, jestli tě zajímá sportovní a zdravá výživa a orientuješ se v této oblasti. Musíš mít chuť se dále vzdělávat a rád si o těchto tématech povídat. Oceníme, pokud už máš s prodejem zkušenosti a výhodou je také znalost programu POHODA.

Co by tě kromě platu mohlo zajímat? Máme v Brně pěkné moderní prodejny. Staneš se součástí přátelského týmu, se skvělou teamleaderkou Nicol, která ti nejen v začátcích ochotně se vším pomůže. Zúčastníš se vzdělávacího programu o výživě a doplňcích stravy s odborníkem Peťou Loskotem. Pokud se věnuješ aktivnímu životnímu stylu určitě oceníš i kartu Multisport a slevu na sortiment našeho eshopu. Rádi se bavíme, takže se můžeš těšit i na firemní akce a teambuildingy - koukni na náš Instagram https://www.instagram.com/lifeataktin :-)


Mzda:90 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 3419158     Vloženo: 22.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí